Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó
Események betöltése

« Összes Események

Te és a Tested

február 14 - február 21

59.000Ft

Ezt a programot a testemnek ajánlom.

48 évnek kellett eltelnie, hogy igazán megszeressem a testem. Hogy ne csak elfogadjam, de szeressem, és hálás legyek azért, hogy ezen a viszontagságokkal teli úton végig kitartott mellettem, és nem adta fel.

Ezt szó szerint értem!

Gyerekkoromban rohanás volt az életem, tele feszültségekkel. “A kés megállt a levegőben nálatok” fogalmazott egy gyerekkori barátnőm pár évvel ezelőtt, amikor hosszú idő után újra találkoztunk.

Belegondoltam, mennyire durva , hogy valaki, aki a gyerekkoromban fontos volt, és olyan sok dologról beszélgethetünk, ez benne mennyire megmaradt benne. Annyira, hogy 20 év után gyakorlatilag pár perc után már megjegyezte. És nem tévedett…

Nos, ez a légkör, a sport és az elvárások, aminek lehetetlen volt megfelelnem -de azért biztos ami biztos évtizedeken át próbálkoztam vele, hátha -, alapjaiban határozta meg a kapcsolatomat a testemmel.

És hát sejthetitek, hogy ez mindennek volt nevezhető, csak szeretetteljesnek nem.

Állandóan kritizáltam magam: “girnyó vagyok, gebe vagyok, kivan a csontom, úristen hogy nézek ki, nagy az orrom, kicsi a szemem, szőrös a lábam/kezem” (mivel ‘uszodai’ gyerek voltam, ezt rettenetesen szégyelltem akkor).

Állandóan beteg voltam; nem voltam tudstos arra, hogy ez esetleg nem is az enyém, csupán éber vagyok mások fájdalmára; vagy épp gyógyítom a szüleimet, sőt, a belső lelki gyötrődésiemet is lekövetheti a testem.

14 évesen már többször becsípődött az ideg a derekamba vízilabda estés közben, vagy éjjel, amikor megfordultam az agyamban.

“Örőklött porckopás” szólt a diagnózis.

22 évesen volt az első, 41 évesen a 4. Gerincműtétem.

Meg persze még sok másik “kisebb” műtét (mandula, vakbélműtét, petefészek ciszta, és mindkét fiam császárral jött a világra a gerinc problémám miatt).

És miközben agyon szekáltam a testem, valahogy időközben el kezdtem egy mélyebb módon kapcsolódni hozzá. Ez a folyamat a pszichoterápia alatt kezdődött el 2010.-ben. Hosszú utat jártunk be együtt, aminek az eredménye, hogy egyre csodásabb teremtéseink vannak ( pl. a 2017-es úszó világbajnokságon való részvétel, de erről korábban meséltem is nektek.:))

Ez alatt a 14 év alatt rengeteget tanultam magamról, a  testemről. Neki köszönhetem, hogy kitartó vagyok, ha kell türelmes és kedves hozzá, és legfőképp megtanultam, hogyan halljam meg, ha suttog. Így nem kell betegséget teremtenie, hogy üzenjen nekem. 

Bátran mondhatom, hogy jóban vagyunk, noha most vagyok a legkevésbé fitt és izmos ever!

Számos eszközt használok a mai napig, amivel eljutottam idáig, és ezeket az eszközöket és módszereket osztom meg ebben az 5 napos, szuper-intenzív TE ÉS A TESTED hívás sorozatban.

Ha készen állsz arra, hogy egy új módon kezd el kapcsolódni a testeddel, és képes legyél elfogadni, és megszeretni, akkor nagy szeretettel invitállak erre a programra!

 

Az önmagadba fektetett összeg március 01.-ig mindössze 59.000,- Ft!

Március 02-.tól az új ár 99.000,- Ft lesz.

 

Ha kéred a programot, itt tudsz jelentkezni, és küldöm a további teendőket:

info@henriettkiss.com

 

Várlak szeretettel,

Henriett

Részletek

Kezdés:
február 14
Vége:
február 21
Összeg:
59.000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Online

Szervező

Kiss Henriett
Email
info@henriettkiss.com