Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó
Események betöltése

« Összes Események

FELSZABADÍTÓ NAP – MagNet Közösségi Ház

augusztus 15 4:00 du. - 8:00 du.

9900Ft

A nap, amikor még többet, még jobbat adunk… és kilépünk a megszokottból!

Gyere, tölts el velünk egy délutánt, és lássuk, mit teremthetünk együtt!💫

Amikor májusban találkoztunk Annával, megkérdezte tőlem, lenne-e kedvem előadni vele a MagNet Házban. Tervezett ugyanis tartani egy olyan programot, ahol rajta kívül más is előad egy olyan témában, ami összhangban van az eseménnyel, melynek a ‘Felszabadító Nap’ nevet adta.

Nagyon tetszett az ötlet, és mivel pont Sedona Elengedés tanfolyamot tartottam előtte való hétvégén, arra gondoltam, az előadásom témája lehetne az Elengedés.

Aztán felmerült, hogy jó lenne még valaki, és jött Annának az ötlete, hogy legyenek Attiláék (Lekszikov Attila és László Gergely), aminek azért is örültem, mert 2 évvel ezelőtt ugyanígy tartottunk már közösen előadás sorozatot a MagNet Házban.

Nos, így született meg ez a program, ahol, ha részt veszel, olyan eszközöket és lehetőségeket kapsz, ami képes átlendíteni téged a nehézségeken, és beindítani a változást egy olyan módon, amire eddig talán nem is gondoltál!


Íme a program menete:🔻

16:00 – 17:00: Zentai Anna – A színek vibrációja, és a Mesterek bekapcsolódása a születési képletbe

17:00 – 17:30 – Szünet

17:30 – 18:30: Kiss Henriett – Hogyan engedd el mindazt, ami megállít a teremtésben? – Sedona Elengedés módszer

18:30 – 19:00 – szünet

19:00 – 20:00: Lekszikov Attila és László Gergely – A felszabadult tudat

 

Amit tudnod érdemes az előadókról, azaz rólunk:🔻

 

Zentai Anna: Asztrozófus, Lelki segítő (nekem az egyik, ha nem a legjobb barátnőm hosszú évek óta)

Kiss Henriett (azaz én): Változás -Siker Nemzetközi szakértői mentora, Mestertréner, valamint az AutoNŐmia c. könyv szerzője, és a Szemléletváltó Fotóterápia©️ létrehozója.

Lekszikov Attila: Író, Biblia oktató, SzSzP Tarot alapítója

László Gergely: Író, Tudatosság Tarot tanácsadója, SzSzP Tarot vezetője

 

Miről fognak szólni az előadások?🔻

 

1. Anna:

Előadás címe: A színek vibrációja, és a Mesterek bekapcsolódása a születési képletbe

Alcím: Kik a láthatatlan segítőink, és kihez kapcsolódunk csillagállásaink alapján?

Születésünk energiája meghatározza az egész életutunkat, hiszen a születés pillanatában minket érő kozmikus hatások által személyes vibrációnk betöltődik. Sok helyen olvashatunk arról, hogy mit jelentenek a zodiákus jegyek, bolygók és csillagképek, ám szinte sehol nem találjuk meg azokat az információkat, amelyek ezen az előadáson elhangzanak! Megismerkedünk azokkal a Felemelkedett Mesterekkel, akik kísérnek bennünket a saját felemelkedésünk, tudatosodásunk útján, és kiderül az is, hogy kivel kapcsolódunk személyesen!

 

2. Henriett:

Előadás címe: Hogyan engedd el mindazt, ami megállít a teremtésben? – Sedona Elengedés módszer

Alcím: Mi lenne, ha az elengedés képességével következtetések helyet kérdésből választanál? Az vajon mit teremtene az életedben?

Amikor először találkoztam a Sedona elengedés módszerével, a ‘rendszerem’ nem tudta értelmezni, miként lehetséges, hogy ennyire egyszerűen és gyorsan tudjak elengedni olyan érzéseket, mint a düh, aggodalom, a szomorúság, tehetetlenség, aggodalom, vagy épp a félelem valamitől.

Olyan erősen volt jelen az életemben a kontroll, hogy azt gondoltam, ez így túl egyszerű… Valami gyanús itt! Pedig 12 éve már, hogy az embereket facilitálom/mentorálom olyan modulokat, eszközöket alkalmazva, amelyek szintén átlagon felüli hatékonysággal bírnak. A Sedona elengedés technikái azonban mindenen túltettek, ám képtelen voltam nem elismerni, hogy működik!

Először a könyvet olvastam el, majd elkezdtem tréningekre járni, ami olyan változást hozott az életembe, amit szintén nem tudtam figyelmen kívül hagyni.

Addig-addig gyakoroltam, hogy egy pontom azt éreztem: itt az ideje egy magasabb szintre emelni a tudásomat, és elvégeznem a Sedona Facilitátor képzést, hogy ne csupán a praxisomban alkalmazzam az egyéni konzultációk során, hanem meg is taníthassam az embereket arra, hogyan alkalmazzák ezt a fantasztikus módszert a mindennapjaikban!

Az előadás keretein belül saját történeteken keresztül osztom meg veled, milyen csodákat képes teremteni az életedben,  ha megengedésbe tudsz kerülni azzal, ami van az életedben azáltal, hogy elengeded a kontrollt, az elvárásokat, és az ellenállást. Bemutatom továbbá az elengedés alap eszközeit, természetesen a gyakorlatban, így minden, aminek az elengedésére készen állsz, az megtörténhet, ha választod!

 

3. Attila,  Gergely: 

Előadás címe: Tarot egy eszköz a szabad választáshoz

Alcím: Hogyan szerezzük vissza tudatunk szabad választási potenciálját?

A korlátok kifejeződhetnek egy híd pilléreiként, de a börtön rácsaiként is. Nem más ez, mint maga az anyag, ami a mi tudatosságunk alapján formát ölt itt az idő világában. A tudatos teremtés hidat teremt a boldogság újabb aspektusa felé, a tudatalattiból származó képek viszont falakat építenek, hiszen a célja a biztonság fenntartása, vagyis a feltételezett veszély elhárítása.
Hogy szabad légy, a falakat a tudatod perspektíva-váltásával szelídítsd meg, így ezek az önkéntelen energiák a helyükre kerülnek, és a harc helyett immár megbékélésben működnek veled együtt. A szabadság a tudatosságunk mértékében rejlik, ahol a félelem csak a szeretet hiánya.

 

És akkor a konkrétumok:🔻

 

🌍 Helyszín: Budapest, MagNet Közösségi Ház, Juhar terem – Budapest, Andrássy út 98, 1062

💵 Önmagadba fektetett összeg: 9.900,- Ft

🎙️ Az előadás sorozatról hanganyag is készül, melyet a programot követően e-mailben fogunk elküldeni neked!

✍️ Az előadások közötti szünetben lehetőséged nyílik az előadók könyveit is megvásárolni, illetve tervezünk egy “kérdezz-felelek”-et is a végére, ha még bírod szusszal!

💎 A program ideje alatt a szünetekben kicsit shoppingolhatsz is, ugyanis ásványok, és egyéb kis ajándéktárgyak lesznek elérhetők számodra!

🎁 Meglepetés ajándék lehetőséggel is készülünk a résztvevőknek, melyet a regisztrációt követően e-mailben küldünk el külön mindenkinek!

 

Itt tudsz regisztrálni az eseményre: 🔻

csillagprogramok@gmail.com

 

Ha készen állsz arra, hogy elengedd mindazt, ami eddig visszatartott attól, hogy megváltozzon az életed, várunk szeretettel, augusztus 15. -én (csütörtökön) 16 órakor Budapesten a Magnet Házban!

Részletek

Dátum:
augusztus 15
Időpont:
4:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
9900Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Magnet Ház
Andrássy út
Budapest, Budapest Magyarország

Szervező

Kiss Henriett
Email
info@henriettkiss.com