Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ACCES BARS®️ CLASS – Budapest

február 18 10:00 de. - 5:00 du.

108.000Ft

Nagy szeretettel invitállak az Access Bars®  1 napos  képzésre, ahol elsajátíthatod azokat az eszközöket, melyek segítenek oldani és elengedni mindennapi stresszt az életedből!

A Bars®️ kezelések, valamint a tanfolyamon megtanult eszközök rendszeres használatával egyre könnyedebbé válik majd az életed. Nyugodtabban, mélyebben alszol, és éberebb leszel arra, ami benned és körülötted zajlik.

Könnyebben fog menni a tudatos teremtés, hiszen egyre erősebb leszel, és képessé válsz egy új, bensőséges kapcsolat megteremtésére a testeddel. Ennek következtében pedig be tudod vonni a teremtéseidbe, úgy mint az üzleted, vállalkozásod növekedése, vagy a pénzügyi sikered megjelenése.

Egy olyan eszköztárat kapsz, amelyet könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba, így a változás a küzdelem, és veszteség helyett a felfedezésről, kalandról, és önmagad erejébe való emeléséről fog szólni!

A tanfolyam elvégése után BARS®️ kezelő leszel, melyről tanúsítványt is kapsz. Ez egyben lehetőség is arra, hogy ha választod, tovább képezheted magad, illetve 1/1 személyes Bars®️ kezeléseket is adhatsz vagy cserélhetsz.

Ha készen állsz, várlak  február 16.-án (vasárnap) 10 órakor személyesen Budapesten, a csodálatos Markó1ARTbnb-ben, mely állandó helyszíne a  különböző tanfolyamoknak!

Pontos cím: 1055 Bp. V. kerület, Markó u. 1/

 

Itt tudsz regisztrálni az eseményre: ⬇️

https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/bars/Access-Bars-Class_638428904433273532/

A további részleteket a jelentkezésedet követő válasz e-mailben küldöm, addig is csodás teremtéseket kívánok neked!

Details

Date:
február 18
Time:
10:00 de. - 5:00 du.
Cost:
108.000Ft
Event Category:
Website:
https://fb.me/e/9wp6x4NVE

Venue

Személyes
Budapest, Budapest Magyarország

Organizer

Kiss Henriett
Email
info@henriettkiss.com