Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó
Loading Events

« All Events

ACCES BARS® CLASS – Budapest

április 26 10:00 de. - 4:30 du.

108.000Ft

Nagy szeretettel invitállak az Access Bars®  1 napos  képzésére, ahol elsajátíthatod azokat az eszközöket, melyek segítenek oldani és elengedni a mindennapi stresszt az életedből!

A Bars®  kezelések, valamint a tanfolyamon megtanult eszközök rendszeres használatával egyre könnyedebbé válik majd az életed. Nyugodtabban, mélyebben alszol, és éberebb leszel arra, ami benned és körülötted zajlik.

Könnyebben fog menni a tudatos teremtés, hiszen egyre erősebb leszel, és képessé válsz egy új, bensőséges kapcsolat megteremtésére a testeddel. Ennek következtében pedig be tudod vonni a teremtéseidbe, úgy mint az üzleted, vállalkozásod növekedése, vagy a pénzügyi sikered megjelenése.

Egy olyan eszköztárat kapsz, amelyet könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba, így a változás a küzdelem, és veszteség helyett a felfedezésről, kalandról, és önmagad erejébe való emeléséről fog szólni!

A tanfolyam elvégzése után BARS®️ kezelő leszel, melyről tanúsítványt is kapsz. Ez egyben lehetőség is arra, hogy ha választod, tovább képezheted magad, illetve 1/1 személyes Bars®️ kezeléseket is adhatsz vagy cserélhetsz.


Ha készen állsz, várlak szeretettel, március 26-án (pénteken) 10 órakor személyesen Budapesten!

Itt tudsz regisztrálni az eseményre: ⬇️

https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/henriett-kiss/

A további részleteket a jelentkezésedet követő válasz e-mailben küldöm, addig is csodás teremtéseket kívánok neked!

Details

Date:
április 26
Time:
10:00 de. - 4:30 du.
Cost:
108.000Ft
Event Categories:
, ,

Venue

Személyes
Markó u. 1/B
Budapest, Budapest 1055 Magyarország

Organizer

Kiss Henriett
Email
info@henriettkiss.com