Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

ThetaHealing Institute of Knowledge ®

Elárulom neked, hogy a ThetaHealing® -ről írok a legtöbbet a weboldalamon, és nem véletlenül. Azt azonban megígérhetem neked, hogy mire végig olvasod, érteni fogod, miért döntöttem így, és bízom benne, hogy sikerül számodra betekintést adnom, hogy milyen élményben lehet részed, ha kipróbálod a ThetaHealing® -et, és miért olyan fontos számomra, hogy tanítsam!

Rendhagyó módon elsőként a saját történetemet mesélem el neked, hogy lásd, milyen szintű változást tud hozni az életedbe, ha egy különleges kincsre lelsz! Nekem ezt jelenti a ThetaHealing®, és azt is szeretném megosztani veled, hogy miért.

Már javában alkalmaztam a coaching technikát, és épp egy speciális – sport utánpótlás nevelést érintő – projekten dolgoztam, amikor az egyik coach társam megemlítette nekem a ThetaHealinget®, és azt ajánlotta, próbáljam ki, menjek el egy konzultációra. Azelőtt nem hallottam róla, mint kiderült, akkor még csupán 2-3 éve volt jelen Magyarországon, ezért kíváncsivá tett, mi ez, és hogyan működik.

Vianna Stibal a ThetaHealing® megalapítója

Mivel alapvetően nyitott vagyok az új dolgokra – és akkor épp egy igen nehéz időszakomat éltem a párkapcsolatomban -, úgy döntöttem, elmegyek egy konzultációra. Ez az ünnepek előtt volt valamikor december közepén, és ‘mit veszíthetek’ alapon mentem el, hogy lássam, hogyan működik.  A témám egyértelmű volt, változtatni akartam az akkori helyzetemen, ami elsősorban a partneri kapcsolatomat érintette.  Érdekes élmény volt, inkább tűnt beszélgetésnek, mint valami elvont vagy misztikus eseménynek. Csupán az volt benne a szokatlan, hogy lehunyt szemmel kellett válaszolnom a kérdésekre.

A végén éreztem azt, hogy valami különös dolog történt az elmúlt egy órában, mert a szimpla beszélgetés érzete visszatekintve valahogy már nem tűnt annak. Ezt nem tudom szavakba önteni, de azóta is megélem minden egyes alkalommal, hogy ami akkor olyan természetesnek és egyszerűnek tűnik, “visszatérve” tudom, hogy egy másik síkon vagy térben voltam jelen a folyamat során.

A következő hetekben elkezdtek megváltozni a dolgok. Először magamban éreztem ezt, azután már az életemben zajló események is máshogyan alakultak. A mai napig úgy fogalmazom ezt meg, hogy megváltozott a tér, mert ez tükrözi leginkább azt, ami ilyenkor történik.

3 hét után ki tudtam lépni az akkor már nagyon terhes és rosszul működő kapcsolatomból, és egy teljesen új irányt vett az életem.

Úgy 2 hónap után állt össze bennem a kép, hogy a ThetaHealing® konzultáció indította el ezt a folyamatot, amiért annyira hálás voltam, hogy mindjárt be is jelentkeztem egy újabbra! Ami utána következett, azt inkább összefoglalom neked, mert egy egész könyvet tudnék írni arról, milyen átalakuláson mentem keresztül (ki tudja, egyszer talán meg is teszem)!

A lényeg tehát, hogy olyan elemi erővel indultak be a dolgok az életem több területén is, hogy mindenképp meg akartam tanulni ezt a módszert! Jobban meg akartam ismerni, hogyan működik, ezért bejelentkeztem az alap tanfolyamra.  Ez épp a napfordulóra esett, ami egyértelmű üzenete volt annak, hogy itt valami fontos dolog veszi kezdetét, és nem tévedtem!

A következő két évben elvégeztem az összes konzulensi és instruktori képzést, amit Vianna Stibal – a ThetaHealing® megalkotója – létrehozott, így 2017. augusztusában átvehettem a nemzetközi diplomámat Montanában, Vianna oktatási központjában. Ez volt az egyik legcsodálatosabb évem, hiszen a körülmények is különlegesek voltak. Abban az évben volt Magyarországon az Úszó Világbajnokság, ahol nyíltvízi úszásban én is indultam. Másnap pedig elutaztam Montanába, hogy elvégezzem az utolsó képzést – ami még hátra volt a legmagasabb képesítésemhez, és aminek még a neve is épp illett a helyzethez: Világgal való kapcsolat -, és épp akkor volt a születésnapom is.

Ez tehát egy csodás időzítés volt az életemben! Éreztem, hogy teljes összhangban vagyok magammal és a világgal. Fantasztikus és felemelő élmény volt, amit sosem felejtek el!

Mivel ez a módszer – vagy inkább filozófia – a részemmé vált, imádtam minden egyes tanfolyamot vagy konzultációt, amit tartottam (és tartok a mai napig)! Az instruktori képzések alatt rengeteg embert ismertem meg a világ minden tájáról, akik közül többen a barátaim lettek. Így az utazásaim során gyakran meglátogatom őket, és természetesen én is nagy szeretettel látom vendégül őket, ha eljönnek Magyarországra.

Vianna rendkívül innovatív, elképesztő mennyiségű információt “csatornáz” le, aminek köszönhetően újabb és újabb képzések, illetve könyvek születnek! Természetesen ezeket is elvégeztem, és már nagyon várom a legújabbat, amit 2021-re tervezett, a de a világjárvány okán ezt az idei évre halasztotta.

A ThetaHealing® tehát egy olyan meditációs technika, melynek célja az elme, a test és a szellem összehangolása, és segítségével számos módon fejlesztheted a képességeidet, kerülhetsz közelebb önmagadhoz egy olyan módon, ahogyan eddig soha, és válhatsz önazonos, tudatos emberré!

Amit szeretnék még veled megosztani az az, hogy tudom, az országunkban sokan vannak, akik nem értik a ThetaHealing® működését, vagy negatív tapasztalatuk volt vele annak alkalmazása során. Nekem konkrétan volt olyan TV-s szereplésem, ahol kikötés volt, hogy nem beszélhetek róla! Ugyan más volt a téma, ami kapcsán meghívást kaptam, mégis meglepett, hogy miért ne említhetném meg, ha a helyzet úgy hozza.

Aztán az évek során megértettem, miért van ellenállás vagy negatív megítélése a ThetaHealing®-nek a köztudatban.

Egyrészt azért, mert – a coachinghoz hasonlóan- mára rengetegen végeztek el egy-két képzést, és nem mindenki tud hiteles lenni konzulensként vagy oktatóként. Ha ugyanis az indíttatás nem szívből jön, hanem pl. kizárólag üzleti szándékkal, azt megérzik az emberek, és bizony sokan belefutottak kliensként ilyen helyzetekbe. Én azonban nem ítélkezem, inkább abban hiszek, hogy a saját dolgaimra fókuszáljak. Nem azt figyelem, ki mit csinál vagy nem csinál jól, hanem arra törekszem, hogy én hitelesen képviseljem a ThetaHealing®-et, hiszen nemzetközi szerződésben vállaltam, hogy az előírt módon tanítom a módszert. Azért is tartottam fontosnak, hogy megírjam neked a saját élményeimet, mert én belső indíttatásból végeztem el minden egyes képzést, és utaztam el ezért a világ több pontjára, attól függően, éppen hol, és milyen kurzust tartott Vianna Stibal! Rengeteg időt, pénzt és energiát fektettem magamba, mert hittem abban, hogy ez nekem és másoknak -például neked- is olyan lehetőséget nyújt, ami bőven megtérül az életem minden területén: az egészségemben, a hivatásomban, a magánéletemben egyaránt!

Másfelől korábbam én is mindenre racionális magyarázatot kerestem. 18 éven keresztül dolgoztam a pénzügyi szektorban, gazdasági mérnökként mindent szerettem ésszerűen látni, és a mai napig van bennem egy egészséges kételkedés is, ha valami új dologgal találkozom. Az évek során azonban be kellett látnom, hogy vannak dolgok, melyekre nincsen ésszerű, vagy tudományos válasz. Vágytam arra, hogy találjak egy olyan eszközt, ami segítségemre lehet abban, hogy jobban megismerjem önmagam, hogy képes legyek a felszínre hozni a bennem rejlő képességeket, és hiteles lehet számomra, mert van a hátterében tudományos magyarázat. Nagy szerencsémre 8 évvel ezelőtt  ThetaHealing® néven rá is találtam!

A működése, ahogyan a változás végbemegy a módszer alkalmazása közben, tudományosan megmagyarázható a kvantumfizika nyelvén, ám van olyan része, ahol egyszerűen csak tudom, hogy működik! Mint ahogyan a világ lakosságának nagy része hisz valamilyen felsőbbrendű erő, energia létezésében, úgy én is azt gondolom, teljesen rendben van, ha vannak dolgok, amelyek esetében a megérzéseinkre hallgatunk, és egyszerűen “csak” tudjuk, hogy léteznek.

Ez tehát az én történetem, és most itt az ideje, hogy megosszam veled a ThetaHealing® módszer létrejöttének előzményeit, működési elveit, felépítését, illetve oktatási rendszerét, amely útmutatást nyújt neked, hogyan indulj el!

Hogyan jött létre a ThetaHealing®?

1995-ben Vianna Stibal – írónő, természetgyógyász, masszázs terapeuta – felfedezte, hogy az a módszer, amivel a leolvasásokat végezte, képes volt azonnali gyógyulást tudott előidézni a klienseiben. Viannának – aki három gyerek édesanyja – egy napon rákot diagnosztizáltak a jobb combcsontjában. Mindent kipróbált az elérhető hagyományos és alternatív gyógyítási módszerek közül, de sikertelenül. Majd elkezdte a saját maga által alkalmazott módszert alkalmazni. A lába ezzel a módszerrel teljesen meggyógyult. Ahogyan teltek az évek, egyre több információ és tapasztalat állt rendelkezésére ahhoz, hogy ezt a módszert tovább fejlessze, így jött létre a ThetaHealing®. Ilyen esetekben szokták azt mondani, hogy a többi már történelem, de azért én kifejtem neked, hogy mára pontosan mivé is nőtte ki magát ez a csodálatos technika!

ThetaHealing® tanfolyamok

Vianna legfontosabb felfedezése az volt, hogy a ThetaHealing® módszere másoknak is megtanítható.

Az évek során egy olyan komplex nemzetközi oktatási rendszert dolgozott ki és épített fel, ami lehetőséget ad világszerte az embereknek, hogy egy új életfilozófiát alakítsanak ki. Fantasztikus és különleges élmény Vianna minden egyes kurzusa, mert rendkívül erős, pozitív kisugárzása van, és olyan hangulatot képes teremteni, amit addig elképzelni sem tudtam!

Egészen elképesztő változásoknak lehettem szemtanúja, és nem csupán a saját életemet tekintve, hanem a képzéseken megismert személyek esetében is! Megváltoztak az emberi kapcsolataim. Megerősítettem az énhatáraimat, és képessé váltam arra, hogy NEM-et mondjak valakinek vagy valamire, amit nem akarok. Átalakult az életszemléletem, az értékrendem, és már más dolgok nyertek értelmet a mindennapjaimban.

Folyamatosan építem le az ítélkezés jellegű beidegződéseimet, ami gyakran elválaszott olyan emberektől, akik értékesek, és akikkel így közeli barátságba tudtam kerülni. Már nem vagyok annyira türelmetlen és frusztrált, ha nem történik meg azonnal,  amit eltervezek, és képes vagyok időben felismerni, ha elkezdek drámázni, vagy begubózni egy nehezebb időszakomban. Ennek köszönhetem, hogy nem tart sokáig a rossz hangulatom, ami óriási segítség számomra!

Hosszan sorolhatnám még neked, mennyi mindenben nyújt napi szintű támogatást a ThetaHealing®, ezért csupán néhány személyes példát említettem meg, hogy értsd, miért ajánlom annyira lelkesen számodra is a használatát!

Hogyan épülnek fel a ThetaHealing® képzések?

Az oktatási rendszer a következőképpen épül fel:

1. Konzulens képzések – ezt a kellő képesítéssel

2. Instruktor képzések.

Minden egyes tanfolyamnak van konzulensi, illetve Instruktori változata.

Íme egy példa:

Ha szeretnéd elsajátítani az alapokat, először az Alap tanfolyammal tudod elkezdeni. Ezt egy olyan Instruktornál tudod elvégezni, aki Vianna-nál elvégezte az Alap tanfolyam az Instruktori változatát, azaz taníthatja azt.

Ha viszont szeretnél pl, Alap ThetaHealing® Instruktor lenni, azt kizárólag Vianna Stibal kurzusán végezheted el,  az Alap Instruktor képzés keretein belül.

Ennek előfeltétele az alábbi három konzulensi vegzettség:

– Alap

– Haladó

– Áss mélyebbre tanfolyamok.

Vianna közel 28 éve világszerte tanítja több ezer embernek  a ThetaHealing®-et. Elmondása szerint ez élete legcsodálatosabb tapasztalata, ami számára nem csupán egy módszer vagy önismereti eszköz, hanem egy életfilozófia!

A ThetaHealing® könnyen elsajátítható függetlenül a nemedtől, a korodtól, vallási nézetedtől, vagy a a nemzetiségedtől!

Nem számít tehát, hogyan, hol és milyen életet  élsz, mert a használata mindenki számára elérhető! Csak bíztatni tudlak arra, hogy fedezd fel a ThetaHealing® adta lehetőségeket, legyen szó bármilyen nehézségról vagy kihívástól, ami jelenleg az életedben van!

Ha még bővebb információt szeretnél megtudni, akkor látogass el a ThetaHealing® hivatalos weboldalára:

www.thetahealing.com

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy pontosan milyen Instruktori képesítéseim, illetve konzulensi végzettségeim vannak, az alábbi linkre kattintva megtekintheted:

ThetaHealing® hivatalos profilom

Bízom benne, hogy elnyerte tetszésedet ez a csodás módszer, és ha szeretnél velem dolgozni ezt az eszközt alkalmazva, vagy tanulni szerenéd, töltsd ki az alábbi jelentkezési ürlapot, vagy írj nekem közvetlenül az info@kisshenriett.com -ra.

Jelentkezem

Jelentkezni szeretnél Theta Healing konzultációra?

A jobb oldalon található űrlap kitöltésével megteheted, én pedig 24 órán belül válaszolok neked!