Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

ThetaHealing® – Miért érdemes választanod?

„Az igazi tudományos géniusz a misztika világában él, és ezt személyesíti meg Nikola Tesla. Tudományos zsenialitása a misztika és a spiritualitás világában gyökerezett.”

-Albert Einstein-

Sokan kérdőjelezik meg napjainkban azokat az eszközöket, melyekkel komoly mértékű minőségi változást vagyunk képesek elérni, így a ThetaHealing® módszerét is.

Teljesen megértem ezt az álláspontot, – mert noha mindig is hittem abban, hogy van valami természetfeletti erő, amit nem ismerünk, csupán érzékelünk, – mégis mindig arra törekedtem, hogy racionális magyaráztot kapjak mindarra, ami a világban történik.

18 éven keresztül dolgoztam a pénzügyi szférában, gazdasági mérnökként mindent szerettem ésszerűen látni, és a mai napig van bennem egy egészséges kételkedés is, ha valami új dologgal találkozom.

Az évek során azonban be kellett látnom, hogy vannak dolgok, melyekre nincsen ésszerű, vagy tudományos válasz.

Vágytam arra, hogy találjak egy olyan eszközt, amivel oly módon tudom fejleszteni az önismeretemet, amely hiteles lehet a számomra, mert van a hátterében tudományos magyarázat, és nagy szerencsémre 5 évvel ezelőtt meg is találtam!

A működése, ahogyan a változás végbemegy a módszer alkalmazása közben, tudományosan megmagyarázható a kvantumfizika nyelvén, ám van olyan része, ahol egyszerűen csak tudom, hogy működik! Mint ahogyan a világ lakosságának nagy része hisz valamilyen felsőbbrendű erő, energia létezésében, úgy azt gondolom, teljesen rendben van, ha vannak dolgok, amelyek esetében a megérzéseinkre hallgatunk, és egyszerűen “csak” tudjuk, hogy működik!

Az önismereti fejlődésem első szintje az volt, amikor REMÉLTEM, hogy meg tudom változtatni a valóságomat. A második, amikor BÍZTAM benne, a 3. szinten már HITTEM, most pedig egész egyszerűen TUDOM, hogy én teremtem a valóságomat, ezáltal a változást az életemben!

Ez egy hatalmas SZEMLÉLETVÁLTÁS, mely a ThetaHealing® eszközei által tudott megtörténni, mert – bár jelenleg is szeretem, ha valaminek megvan a tudományos magyarázata -, képes vagyok felismerni és meglátni, ha olyas valamivel találkozom, ami túlmegy az ésszerűségen, a tudomány jelenlegi látókörén, és megengedem magamnak, hogy megtapasztaljam, hogy nyitott legyek azokra az új dolgokra is, melyek működését még nem fedeztük fel teljes egészében.

Ezért alkalmazom a ThetaHealing® módszerét a legmagasabb szinten, és ezért érdemes választanod önmagad megismerésének eszközeként!

Kiss Henriett

ThetaHealing® Certificate of Science and Master

Instruktor, Terapeuta

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról