Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️

Szeretnél változást hozni az életedbe?

Szeretnél változást hozni mások életébe?

Szeretnél hivatalos facilitátora lenni egy olyan, limitált példányszámban megjelent önismereti eszköznek, amiből összesen 100 db van a világon?

A Szemléletváltó egy olyan egyedi és különleges fotóterápiás eszköz, melynek használatával felismerheted, a korlátozó nézőpontjaidat, és új lehetőségeket teremthetsz magadnak!

A módszer használatakor nyitott kérdésekkel facilitálunk, ami rendkívül izgalmas, hiszen a folyamat közben egy új valóság teremtésének lehetősége mutatkozik meg!

Az eszköz egyéni, egy napos facilitátor képzés formájában érhető el, ahol megtanítom neked, hogyan használd a Szemléletváltót. Ha pedig 1 hónap elteltével magasabb szintre szeretnéd emelni a tudásod, hogy még több módon tudd használni, akkor lehetőséged van a Master Facilitátor képzésre!

Téged is foglalkoztatnak az alábbi kérdések?

 • Hogyan tudnék több pénzt teremteni?
 • Miért félek a jövőtől?
 • Mikor érkezik meg végre az áttörés az életemben?
 • Mi kellene ahhoz, hogy a vállalkozásom sikeres legyen?
 • Mi kellene ahhoz, hogy rám találjon a szerelem?
 • Miért félek a változástól?
 • Mi kellene ahhoz, hogy láthatóvá váljak?
 • Miért nem ismernek el?
 • Mik azok a képességeim, amivel sikeressé válhatok?
 • Hogyan tudnék megújulni?
 • Miért vagyok itt, és mi az én feladatom/küldetésem?
 • Miért érzem úgy, hogy kilógok a sorból?
 • Mi kellene ahhoz, hogy bele tudjak állni az erőmbe?
 • Milyen lehetőségeim vannak, melyekkel sikeressé válok?
 • Mi kellene ahhoz, hogy élvezzem az életet, és jól érezzem magam a bőrömben?
 

Ha igen, akkor a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz© segítséget nyújthat neked abban, hogy megnyisd a teret, és új lehetőségeket teremts magadnak!

HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A SZEMLÉLETVÁLTÓ FOTÓTERÁPIÁS ESZKÖZHÖZ©️?

A Szemléletváltó módszere az erre a célra létrehozott, egyéni, egy napos Facilitátor képzés keretein belül sajátítható el, melynek elvégzése feljogosít téged az eszköz használatára.
Légy a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ hivatalos facilitátora, és egy olyan önismereti eszközt adok a kezedbe, amivel megváltoztathatod a saját és mások életét is!

Ha pedig szeretnéd kipróbálni, jelentkezz Egyéni konzultációra, vagy az ÉN-KÉP Fotóterápiára


Várlak szeretettel!

HOGYAN SZÜLETETT MEG A
SZEMLÉLETVÁLTÓ FOTÓTERÁPIÁS ESZKÖZ©️?

Szemléletváltó kártya

2019.-ben tartottam az első nagyszabású előadásomat ‘A Változás kulcsa’ címmel. Akkor éreztem először azt, hogy ehhez a témához olyan sokan tudnak kapcsolódni, hogy érdemes lenne valamilyen eszközt adni azoknak az emebreknek kezébe, akik valóban változni/változtatni szeretnének.

Még abban az évben megjelent az első könyvem AutoNŐmia címmel, ami ugyan szintén egy nagyobb témát ölel fel, de ez még az volt, amire az előadás után gondoltam. Aztán jött a bezárkózás ideje a világjárvány kapcsán, és kihasználva ezt az időszakot, újra alkotni kezdtem. Ezúttal szintén a cím érkezett meg először -mint ahogyan a könyvem esetében is-, aztán egyik este egyszer csak elkezdtem, és két nap alatt létrehoztam a kártyákat -természetesen ekkor még csak elektronikus formában-, majd később a használatukhoz szükséges útmutatás is megérkezett. Így február elején már készen állt a szerkesztőben minden, a nyomdával is egyeztettem, mégis nyár végén érkezett el az ideje, hogy nyomtatott formát öltsön, és láss csodát, 2021. szeptemberében meg is jelent a SZEMLÉLETVÁLTÓ!

Úgy, ahogyan a könyvem, ez is a saját tervezésem. A fotókat egytől-egyig magam készítettem, így mindnek története van. Ám a kártya használata ezen történetekhez nem kapcsolódik, a hozzá tartozó szavak, illetve az önismereti folyamat segítségeként feltett kérdések segítenek téged a változásod útján! Ez tűnhet néha félelmetesnek vagy fájdalmasnak, ám valójában egy izgalmas és kalandos felfedező út önmagad felé, aminél klasszabb dolgot el sem tudok képzelni! 

A Szemléletváltó egy olyan Fotóterápiás Eszköz, ami segít önmagadra találni, és felfedezni a rejtett képességeidet! Ha készen állsz erre a felfedező útra, és szeretnél változni/változtatni, fejlődni, akkor a Szemléletváltó neked készült!

A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ egyediségét növeli, hogy – ahogyan azt a fentiekben már említettem neked – minden képet magam fotóztam. Bár hivatásszerűen sosem éltem a képesítésemmel – amit 20 évvel ezelőtt szereztem meg Stalter György neves fotóművész vezetésével –, a fotózás azóta is része a mindennapjaimnak. Korábban fotópályázatokon is indultam puszta kíváncsiságból, ahol egy-egy helyezést vagy különdíjat is nyertem. Ez egyfajta visszacsatolása volt annak, hogy a nézőpontjaim képeken való megnyilvánulása más embereknek is tetszhet. Azért szeretem a fotózást, mert ez számomra egy olyan önkifejezési mód, ami a nézőpontjaimat, meglátásaimat közvetíti az emberek felé.

Ezért is döntöttem úgy, hogy a Szemléletváltóba  beleszövöm a fotózás iránti szenvedélyem, hiszen így ebben a formában is a te szolgálatodba helyezhetem a képeimet, támogatva ezzel téged az önismereted kalandos útján!

 

MITŐL EGYEDI A SZEMLÉLETVÁLTÓ?

A KÉP-SZÓ KAPCSOLATA

Ez a kártya az egyik kedvencem!

A kártyák alatt szereplő szavak úgy születtek meg, hogy a lehető legtávolabb essenek az adott képpel általában összefüggésbe hozható szavaktól, kifejezésektől.

Az alábbi fotó esetében pl. az emberek többségének a JÓLELKŰSÉG helyett valószínűleg előbb ugrana be a vízilabda, sport, medence, uszoda, verseny, erő, vagy az izom szavak egyike. A lényeg tehát az, hogy a lehető legnagyobb szabadságot adja meg neked a kártya abban, hogy kiiktass minden befolyásoló tényezőt.

Az Szemléletváltót úgy terveztem meg, hogy akár segítő szakmában dolgozol, akár otthon szeretnéd használni, tökéletes eszköz legyen  számodra a problémáid feltárásában, és a megoldások felé vezető úton.

Olyan kérdéseket tartalmaz, melyek az önismereted hatékonyságát szolgálják, igy alkalmazásuk javasolt különböző önismereti tréningek során is.

A Szemléletváltó rendszeres használata felér egy ingyenes önismereti tréninggel, hiszen folyamatosan változol, fejlődsz, akár egy ilyen típusú kurzuson!

Vélemények, visszajelzések a kártyáról:

jelentkezz most

A Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ egyéni, egy napos facilitátor képzés formájában érhető el, ahol megtanítom neked, hogyan használd a Szemléletváltót. Ha pedig 1 hónap elteltével magasabb szintre szeretnéd emelni a tudásod, hogy még több módon tudd használni, akkor lehetőséged van a Master Facilitátor képzésre!

Várlak szeretettel!