Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Számvetés…

Holnap ez az év is véget ér… Érdekes visszagondolnom arra, mi minden történt velem ebben az évben. Lássuk csak:
A 2015-ös év csodás környezetben köszöntött be az életembe!

Dubaiban, elképesztő luxusban, a családommal lehettem, amit még novemberben manifesztáltam magamnak egy Théta Teremtő esten! Persze nem így, pontosan, hogy hol, csak azt kértem, hogy valami csodaszép helyen a szeretteimmel. Hát sikerült…

Aztán még januárban beindult egyszerre szinten minden az életemben, akár egy rakéta!

Egészségesebb lettem, mint valaha, a ThetaHealing® egyre intezívebbé vált a mindennapjaimban, folyamatosan végeztem el egymás után a képzéseket. Ezek egyre mélyebb önmunkát igényeltek, de nagyon élveztem, mert végre megtapasztalhattam: milyen érzés, ha én irányítom az életem!

Februárban Ausztriában szánkóztam szintén a családommal, majd márciusban visszatértem Floridába, ahol már nagyon tudatosan építettem a jövőmet.
Áprilisban Máltára utaztam egy nagyon kedves barátnőm meghívására, majd májusban hivatalosan is elkezdtem ThetaHealer®-ként dolgozni a Coaching mellett. Minden zöld utat kapott az életemben, amire csak vágytam, ehhez persze sok-sok önmunkára is szükségem volt. Dacára annak, hogy bőven akadtak az életemben lelki traumák és nehézségek, szerencsésnek érzem magam, mert minden olyan tudás és képesség birtokában vagyok, amellyel felelősen, tisztességesen élhetem a saját életem!

Ez természetesen magában hordozza azt is, hogy azok, akik már nem tesznek hozzá az életemhez, vagy nem törekednek olyan emberi értékekre, mint én, leváltak rólam, vagy én választottam le magamat róluk. Ez pedig nem mindig volt kellemes számomra, de tiszteletben tartom mások szabad akaratát, így el kellett fogadnom, hogy nem minden (vélt vagy valós) ismerősöm, barátom képes olyan mértékben változni/változtatni, mint én.
A nyár szintén eseménydúsnak ígérkezett: nagyobbik fiam elballagott az általános iskolából, majd június végén következett számára 3 hét nemzetközi vízilabda tábor Máltán. Augusztusban Intuitív Anatómia tanfolyam (ThetaHealing®), ahol megéltem, hogy vagyok képes minden nap kilépni a komfort zónámból, miközben napi több órás „ásás” munka eredményeként elképesztő intenzitással tisztul a testem és a lelkem egyaránt. Majd betöltöm a negyvenet…
Csendesen, a szeretteim körében.

Szülinapi ajándékként elutazom a családommal Dél-Olaszországba, ahol folyamatosan töltődöm, és élvezem a nyár utolsó napjainak minden pillanatát!
Októberben Athénban megszerzem a ThetaHealing® tanári képesítésemet (négyféle képzésben) Vianna Stibal által. Óriási előrelépés ez ismét az életem minden területén! A családom kiutazik hozzám, így plusz egy hetet maradok velük gyönyörű környezetben.

Novembertől pedig elkezdem a workshopokat, valamint a tanítást. Egyre több beteg klienssel dolgozom, nagy sikerekkel, ami plusz ajándék számomra! Érzem, hogy a gyerekek mellett a betegségek gyógyítása is az a terület, ahol szívesen dolgozom.

Adni, segíteni, tanulni, fejlődni, változni, változtatni! Ezek voltak az idei év fő csapásai számomra….
Hát, mit mondjak, sűrű év volt, de fantasztikus élményekkel teli!

És még egy dolog: azért én is kaptam az ívet egy párszor. Olyan emberek is próbáltak lehúzni, ártani, akik nem is ismernek, de ezek szerencsére már nem érintenek meg. Épp ezért nem is adok több energiát ennek, csupán azért említettem meg nektek, hogy tudjátok: a folyamatos önismeret, tanulás, fejlődés eredménye nem feltétlenül az, hogy csak csupa szép és jó dolog történik velem. A MEGÉLÉSEM, valamint a NÉZŐPONTOM az, ami változik, melynek következtében másként látom, érzékelem a dolgokat. Nem ítélkezem, nem bírálok. Befelé figyelek, belül változtatok. Ha épp szükségét érzem….

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról