Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

RÓLAM - NEKED

Mindent, amit az alábbiakban megosztok veled, ahhoz segített hozzá, hogy azzá váljak, aki most vagyok, és megmutassam neked, hogy mennyi eszköz áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy megváltozzon az egész életed!

Bevezetlek a lehetőségek birodalmába, kilépve a probléma-megoldás energetikai struktúrájából, hogy felismerd: sokkal több van annál, mint azt valaha is képzelted!

Fontos számomra, hogy tudd, én honnan indultam, mi az én történetem!

Kik inspiráltak az utamon, kiktől tanultam, és mit értem el. Milyen eszköztárral dolgozom, és milyen módszereket tanítok, használok a hivatásom során.

Pályafutásomat a bankszektorban kezdtem. Közel 19 éven át dolgoztam a pénzügyi szférában gazdasági mérnök végzettségemmel. Viszonylag fiatalon, 28 évesen kerültem először vezetői pozícióba, ami egy férfiak uralta területen kifejezetten ritka volt, ám szerencsésnek mondhatom magam, mert a feletteseim mindig támogatták a munkámat. Pár év elteltével kineveztek fiókvezetőnek, majd később úgy döntöttem, hogy a szakmai tudásomat saját vállalkozásban szeretném tovább kamatoztatni. Ennek nagyrészt a családi hátterem volt az oka, hiszen szerettem volna több időt velük tölteni, és így könnyebben meg tudtam teremteni ennek a feltételeit.

Amikor azonban felkérést kaptam egy faktor cég vezetésére, elfogadtam, mert nagy lehetőséget és szakmai kihívást láttam benne. Ezen időszak alatt lettem business és life  coach, illetve mediátor, ami akkoriban még szigorú feltételekhez között képzés volt, így nem voltunk túl sokan a piacon. A coaching képesítésemet egy ideig csak a munkám mellett alkalmaztam, de aztán ez kinőtte magát, és több teret nyert az életemben. Így történt, hogy 7 évvel ezelőtt ismét úgy döntöttem, hogy alkalmazottból, főállású vállalkozó leszek, és főállásban önismeret fejlesztéssel foglalkozom.

Az elmúlt években számtalan hazai és nemzetközi kurzuson vettem részt, ahol nagyszerű embereket ismerhettem meg. Közülük többen a barátaim lettek, így ha az országukba utazom, mindig csodás helyekre kalandozunk!

Ebben az időszakban több önismereti módszert is elsajátítottam. Ezek közül az Access Consciousness® és a ThetaHealing® az, amiben nagy tapasztalatra tettem szert. Előbbiben jelenleg Bars Facilitátor és Testkezelőként vagyok elérhető, utóbbiban pedig a legmagasabb végzettségem van, amit el lehet érni, azaz Certificate Of Sciense nemzetközi diplomával rendelkezem.. Nagyon büszke vagyok a sport múltamra, s noha gyerekkoromban versenyszerűen úsztam és vízilabdáztam, nem a kimagasló eredmények miatt érzem ezt, hanem inkább azért, mert az egész életemet áthatotta, és olyan értékeket adott, mint a kitartás, türelem, önuralom, erő, vagy a szorgalom. Amikor például 5 évvel ezelőtt átestem egy komolyabb gerincműtéten, az úszás segített abban, hogy sokkal gyorsabban felépüljek, és köszönhetően a korábban megszerzett értékeimnek, a műtét után 9 hónappal indultam az Úszó Világbajnokságon, ami csodálatos és felemelő élmény volt! A tudat, hogy megcsináltam, hogy képes voltam rá, olyan erőt és magabiztosságot adott nekem, amit korábban még nem tapasztaltam, így nyugodtan kijelenthetem, hogy nagy előrelépés volt ez az önismeretemben!

Mert nem volt ez mindig így.

 

Korántsem voltam mindig olyan határozott, önbizalommal teli és kommunikatív, mint amilyen most vagyok. Gyerekkoromban ugyanis inkább visszahúzódó kislány voltam. Nehezen oldódtam fel idegen vagy új környezetben, komoly kihívást jelentett számomra kapcsolatot teremteni másokkal. Amikor azonban sikerült feloldódnom, imádtam beszélni! Már egy éves koromban énekeltem és verset mondtam – amit édesapám fel is vett magnóra, és ami a mai napig megvan-, és ebből fakadt a becenevem is -“Tücsi”-, mivel állandóan beszéltem, mint ahogyan a tücsök is folyamatosan ciripel. Egy vidéki városban azonban nem mindig vevő a környezet egy folyton beszélő, energikus kislányra, aki időnként olyan témákról is beszél, ami a korabeli gyerekekre nem jellemző. Ezért egy idő után nem tudtak velem mit kezdeni, sem az oviban, sem később az iskolában, hiszen ezek a tulajdonságok a személyiségem részei voltak, így önmagamat kellett volna megtagadnom, hogy bele tudjak illeszkedni – “szürkülni” – az ottani közegbe.

Egy darabig vállaltam azt, aki vagyok, de aztán szépen, lassan kezdtem elhalkulni, mert azt éreztem, ahhoz, hogy elfogadjanak, hogy a közösség része lehessek, el kell rejtenem az énemnek ezt a részét. Így váltam tehát szégyenlős, szabálykövető, visszahúzódó kislánnyá.

A zene és a sport – mint ahogyan az korábban említettem – fontos szerepet játszott az életemben, amiért nagyon hálás vagyok, és a mai napig részei az életemnek! Szerettem a fogalmazásokat, 9 évesen már verseket írtam, amiért a magyar tanárom, Zsóka néni mindig ötöst adott. Éreztem, hogy a világ több, mint amit látok belőle, és én mindenáron fel akartam fedezni, ám gyerekként ebben igencsak korlátozva voltam. Amire igazán vágytam, hogy minél több embert megismerjek, utazzak, és megéljem a teljes szabadságot! Ennek a belső indíttatásnak köszönhetem, hogy a félelmeim ellenére is képes voltam új dolgokat kipróbálni, szembemenni a normákkal, így a különcségemből előnyt kovácsolva, egyre jobban és szabadabban voltam képes új emberi kapcsolatokat teremteni. Gimnáziumban például indultam a diákigazgató választáson, ami nagy dolog volt számomra, hiszen le kellett győznöm a nyilvános szerepléstől való félelmemet. Nagy változás volt az is az életemben, amikor eldöntöttem, hogy végleg Budapestre költözöm, de még azt sem tudtam hová és miből. Vagy amikor kimentem Franciaországba, hogy felfedezzem és bejárjam az egész országot úgy, hogy senkit sem ismertem odakint.

Az elszántságom volt tehát minden, amire építhettem, és ennek köszönhetően vagyok képes megállni a helyem szinte bárhol a világban. Folyamatosan utazom, új emberekkel, kultúrákkal ismerkedem meg, és rövid időn belül otthonosan mozgok azokon a helyeken, ahová ellátogatok. Nyitott vagyok az új dolgokra, szeretek megújulni a munkámban azzal, hogy például nemzetközi kurzusokra, szakmai előadásokra járok, ahogyan erről a bemutatkozásom elején is  írtam. Ezzel egyre közelebb kerülök önmagamhoz, és a megszerzett tudással segíthetek másoknak is. Képes vagyok elmélyülni a fotózásban, olyan témákat feldolgozva, mint a természet és a társadalom kapcsolata, vagy a mindennapi élet megörökítése a saját nézőpontomból. Két gyermek büszke édesanyja vagyok, és voltaképp ez az, ami az egyik legcsodálatosabb dolog az életemben!

Az állandó kíváncsiságom és az intuícióm tehát sosem hagyott cserben, mert követtem el ugyan hibákat, a belső iránytűmre mindig számíthattam. Ez az én titkom. Követem a megérzéseimet még akkor is, ha nem tűnik logikusnak. Akkor is, ha félek az ismeretlentől.

Ennek köszönhetek mindent, amit eddig elértem az életemben. A gazdasági mérnöki diplomámat, a több nyelven való tanulást és munkát, a pénzügyi, banki szektorban elért sikereimet, a vezetői pozícióimat és azt, hogy ma már mentorként nemzteközi szinten dolgozhatok a szakmámban akár egyéni, akár csoportos kurzusok oktatásáról legyen szó. Írónő vagyok, emberek önismeretének fejlesztésével foglalkozom, blogot írok, saját Podcast műsort vezetek, és létrehozója vagyok a Szemléletváltó Önismereti Kártyának, ami az első olyan alkotásom, ahol a fotóim megjelennek.

Arra ösztönözlek téged is, hogy merj megújulni, ne félj a változástól, mert annyi csodálatos élménnyel jár, amikor felfedezed magadban az addig rejtett képességeidet! Erős és magabiztos leszel tőle, ami sikeressé tesz. Elsőre talán nehéznek vagy akár lehetetlennek is tűnhet mindez, de tudom, milyen ezt egyedül végigcsinálni, tudom, min mész keresztül, hiszen nekem nem volt, aki fogja a kezem, neked azonban nem kell magadra maradnod! Megmutathatom neked, hogyan találd meg a benned lévő erőt és elszántságot, ami átsegít a nehézségeken, lehetőséget adva a megújuláshoz. Ez az út telis-tele van izgalmas, érdekes és kalandos helyzetekkel, és hiszem, hogy önmagunk megismerése a legcsodálatosabb, legizgalmasabb felfedezés a világon!

Főbb Képesítéseim

  • ThetaHealing® Certificate of Science
  • Master Instruktor, Practitioner

A ThetaHealing® nemzetközi oldalára kattintva megtalálod a nemzetközi diplomámhoz kapcsolódó összes képesítésem!

  • Bars Facilitátor, Body Practitioner
  • Business and Life Coach
  • Mentál Tréner
  • Mediátor

Felsőfokú végzettségem

  • Gazdasági mérnök diploma

Média megjelenéseim

Interjúk

Lételemem az utazás, és a szakmai képzések

Írj nekem!

Kérdezni szeretnél?

Érdekel valamelyik szolgáltatásom vagy termékem? Vedd fel velem a kapcsolatot a jobb oldalon található űrlap segítségével, és 24 órán belül jelentkezem!