Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Professional Mentor Program

Örömmel mutatom be neked a Professional Mentor Programot, mely egy egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen a program személyre szabott, azaz teljes mértékben a te igényeihez igazodik!

Öt évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a szakmai tapasztalataim alapján kidolgozok egy olyan programot, ahol egyéni ütemezéssel, az általam alkalmazott önismereti módszerrel  tudsz velem dolgozni. A mára már több mint 6000 db több egyéni konzultációból ugyanis azt a következtetést vontam le, hogy egyre nagyobb az igény egy komolyabban kidolgozott önismereti programra, ha a hivatásodban egy nagyobb szintet szeretnél lépni.

A program időtartama: 3 hónap

Önmagadba fektetett összeg: 1,2 M HUF

Milyen esetekben válaszd a Professional Mentor Programot?

 • Érzed, hogy itt az ideje a vállalkozásod/hivatásod egy mélyebb átalakulásnak.
 • Vágysz a megújulásra, és szeretnél aktívan változtatni ennek érdekében.
 • Szeretnél láthatóvá válni és megmutatni, mire vagy képes.
 • Ki akarod alakítani az énhatáraidat, és megtanulni NEM-et mondani, ha a saját érdekeid megkívánják az üzleti életben és a magánéletedben egyaránt.
 • Nem sajnálod magadtól az időt, pénzt és az energiát, hogy megvalósítsd mindazt, amire vágysz.

3 HÓNAPOS HIBRID MENTOR PROGRAM

Mélyreható, intenzív önismereti program az átalakulás, megújulás érdekében, mely az alábbi lépéseket tartalmazza:

 • Online szakmai konzultáció.

  Ez az első lépés, ahol részletesen kifejtheted nekem, milyen helyzetben vagy jelenleg, és hová szeretnél eljutni, mi a konkrét célod. Azt is megnézzük, hogy az általam alkalmazott önismereti módszerek közül melyek szimpatikusak számodra, és hogyan tudják a legideálisabban szolgálni a célodat.

 • Személyre szabott, teljesen a te igényeidnek megfelelő program kidolgozása.

  A konzultációnk után 3 munkanapon belül felépítem, és elküldöm neked, milyen tematika mentén érdemes haladnod a 3 hónap során. Ez rendkívül fontos eleme a programnak, hiszen ez a munkánk irányadója!

 • Az általad elfogadott tematika alapján elkezdődik a közös munkánk amely összesen 10 alkalmat foglal magába.

  A saját ritmusod szerint haladunk, figyelembe véve az időbeosztásodat, valamint az életedben zajló változásaid mértékét. Az üléseken kívül a program részét képezi az utánkövetés, melynek célja, hogy az egyes alkalmak között is tudj kérdezni, hiszen lehetnek olyan feladatok, ahol elakadsz. Ilyen esetekben legkésőbb 24 órán belül jelentkezem a válasszal, útmutatással, hogy tudj haladni a folyamattal.

 • HIBRID program.

  Mivel HIBRID programról van szó – azaz egyszerre dolgozunk a vállalkozásod/hivatásod gyakorlati, üzleti részén, illetve az önismereted fejlesztésén -, lesznek az ülések között gyakorlati feladataid is, amit előre megbeszélt határidővel küldesz majd el, így ez esetben is jól jön az utánkövetés. Az általad elkészített tartalmakat minden esetben elemzem, kiértékelem, majd elküldöm neked, hogy hatékonyak legyünk a 3 hónap során. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudsz fizetni?

Átutalással, PayPal vagy Western Union igénybevételével, attól függően, hogy a világban hol élsz, és milyen lehetőségeid vannak. A fizetés minden esetben egy összegben, az első konzultáció időpontjának kitűzését megelőzően történik.

 

Milyen eszközöket, módszereket használhatok a Program keretein belül?

 

Milyen formában veheted igénybe a Professional Mentor Programot?

A konzultációk online zajlanak.

Jelentkezem

Jelentkezni szeretnél a Professional Mentor Programra

A jobb oldalon található űrlap kitöltésével megteheted, én pedig 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!