Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Összerendeződés…

Képzeljétek, csodás dolgok vannak kialakulóban!:))

Olyan szépen rendeződik össze minden…Korábban nem értettem, sőt kézzel-lábbal tiltakoztam az ellen, hogy kivülállóként szemléljem az életemben zajló eseményeket. Egyszerűen nem éreztem, hogy nekem ez jó tenne, hiszen így elveszítem az irányítást! Olyan mély félelmem volt ettől, hogy képtelen voltam megtenni!

Hát igen: akkor még komoly gondjaim voltak a kontrollal…:))

Aztán ahogy teltek az évek, és egyre jobban ment önmagam megismerése, a kontroll téma is terítékre került. Hát mit mondjak, volt mit „takarítani”! Nyílvánvalóan ez is egy hosszú folyamat volt, de nagyon hasznosnak bizonyult, mert ennek köszönhetem, hogy ma már képes vagyok külső szemlélőként megélni bármilyen szituációt, és ez hihetetlenül sokat segít!

Ez tulajdonképp azt jelenti, hogy passzívan vagyok jelen az életemben. Megélem, de nem teszek aktívan azért, hogy valamilyen -általam jónak vélt- irányba terelődjenek az események. Csak hagyom, hogy megtörténjenek a dolgok, és figyelem nem pedig befolyásolom azok alakulását. Ez nem egy folyamatos állapot, csupán akkor alkalmazom, ha valamiben változtattam, vagy egy nagyobb, mélyebb „önmunka” után. Ezt egyébként a ThetaHealing® „ásás”-nak hívja, amit nagyon találónak tartok, hiszen utal arra, milyen módon tudunk rálelni az ok-okozati összefüggésekre önmagunkban.

Mindenféle érdekességre lelhetünk, olykor traumákat, nehezebb megéléseket is találunk, de az életünk minőségét tekintve minden egyes gyökér-ok feltárása egy lehetőség az előre lépésre! Ebből a szemszögből pedig minden egyes ásáskor kincset találunk! A változtatás lehetőségének kincsét…

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról