Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Önismeret

Az önismeret számomra ott kezdődik, hogy felelősséget vállalok az életemért. Azért, ami velem történik. A fókuszt magamon tartom, történjék bármi, hiszen én teremtem a valóságomat, ezáltal a felelősség is az enyém.
Ez persze mind nagyon szépen hangzik és én igaznak is tartom, ezért is írtam le, de nézzük meg, mi akadályozhat téged abban, hogy ezt elfogadd, megéld, elhidd?
A bennünk lévő minták, programok határozzák meg, mit gondolunk a világról, annak működésétől, hiszen megnyilvánulásai a mindennapjainkban önmaguk bizonyítékai.
Amikor már nagyon zavar egy adott helyzet, amiben vagyunk, azt jelzi, hogy eljutottunk a változás megengedésének állapotába. Tehát, ha feltárjuk azokat a hitrendszereket, amiben segíthet nekünk a Theta Healing kezelés vagy a coaching melyek a zavaró tényezőt okozzák a jelenünkben, képesek vagyunk lecserélni azokat új, támogató mintákra. Az önismeretünk mélysége itt meghatározó, hiszen minél tisztábban látjuk önmagunkat, annál könnyebben találjuk meg korlátozó hiedelmeinket.
A felismerés már önmagában siker, hiszen kaphatunk egy tiszta rálátást arra, milyen mozgatórugója van az éppen aktuális “problémának”, adott esetben betegségünknek.
Ezután hozhatunk egy tudatos döntést arról, hogy akarunk-e ezen változtatni, vagy első körben elegendő számunkra pusztán a felismerés maga, mert jelen pillanatban erre vagyunk készen.
Ha változtatunk, az egy megengedő, befogadó energia, ami fantasztikus, új megéléseket hoz számunkra, hiszen megváltozik a rezgésünk az új, támogató programok érzések következtében.
Egy új valóság kezdete ez, ami újabb és újabb felfedezéseket hoz magával! Ez maga az önismeret folyamata, tehát ha szeretnél minél tisztább rálátást kapni Isteni Önvalódról, én itt vagyok és segítelek téged az utadon! A Théta Healing és a coching mellett Kapcsolateremtő Gyógyítást is igénybe vehetsz nálam. Készen állsz az indulásra? Ha igen, akkor kalandra fel!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról