Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Okkal vagyunk itt a földön

Hiszem, hogy mindannyian okkal vagyunk itt a Földön. Okkal választottuk ezt a helyet, ezt a testet, és azt az életet, amit élünk.
Hiszem, hogy vannak ÉLETCÉLJAINK, FELADATAINK, KÜLDETÉSÜNK, amit mi választunk, mielőtt leszületunk ide.
Amikor ébredezni kezd tudatunk, egyre tisztábban kezdjük érzékelni önvalónkat. Egyre tudatosabban éljük a mindennapjainkat, és egyre erősebben érzékeljük, merre tartunk, mi az irány, milyen KÉSZSÉGEKET, ERÉNYEKET fejlesztünk magunkban.
Ahogy ez a folyamat felgyorsul egy adott ponton az életünkben, megélhetjük az ISTENI IDŐZÍTÉSÜNKET. Ez mindenkinek máshogyan nyilvánul meg, de a lényeg, hogy addigra már vagyunk az ÖNISMERETÜNK azon szintjén, ahol ezt képesek vagyunk felismerni. Az önismeretünket a Theta eszközökkel is folyamatosan fejleszthetjük.
Itt pedig megmutatkozhat küldetésünk. Ez is egyénenként eltérő, hiszen mind egyediek, különlegesek vagyunk, ami valljuk be, csodálatos!
Hiszem, hogy élem az Isteni Időzítésem.

Hiszem, hogy látom, érzékelem az életfeladatomat, mely egyben a küldetésem is:
meglelni ISTENI ÖNVALÓMAT, összehangolódni vele, ez által segíteni másoknak ebben a folyamatban. Az eredmény garantált, hiszen ahogyan Salamon fogalmaz: “Az eredmény a folyamat ajándéka!”
Tiszta szívből kívánom, hogy te is megélhesd ezt a folyamatot már most, ebben az életedben!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról