Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Nézőpont….

Gyakran gondolkozom el azon, milyen módon segítenek a múltbéli tapasztalatok a jelen életemben.

Mivel alapvetően jól érzem magam a bőrömben, azt gondolom, mindennek úgy kellett történnie ahogy, épp ezért rendben van, mégha akkor nehezen is éltem meg.
Sokat tanultam ezekből a tapasztalásokból, s bár egész életemben tanulok, már most úgy érzem van értelme!

Persze hoztam olyan döntéseket, melyeket utólag megbántam, most mégis úgy látom, ezek mind egytől-egyik sorsszerűek voltak. Nyilván ez nem zárja ki a SZABAD AKARAT tényét, de tudjátok: ami karmikus esemény, az kikerülhetetlen!
Szóval ebből az aspektusból ma már nem érzem úgy, hogy másként kellett volna cselekednem, mert egy magasabb rálátásom van a történtekre.

A ThetaHealing® is abban segít, hogy amikor szomorú vagy kellemetlen dolog történik az életemben, akkor is képes vagyok erre a magasabb látásmódra.
Ezáltal sokkal gyorsabban, könnyebben ki tudok jönni a drámából, és tudom elengedni azt a negatív érzelmi állapotot, amiben vagyok.

Ez azért is nagyon fontos, mert energetikailag saját magam húzom le a negatív gondolatokkal, érzésekkel, így sanszosan egyre rosszabbul fogom érezni magam.
Volt benne részem, szóval tudom, milyen nehéz ilyenkor ebből az érzelmi/gondolati hullámvölgyből kimászni, és akkor itt jön a múltbéli tapasztalások haszna: a TUDATOSSÁG!

Ha ez megvan, fülön tudom csípni saját magam, és dönthetek: drámázom még egy darabig, jó mélyen sajnálva önmagam, vagy felemelkedem a végtelen intelligencia terébe, és tisztán ráláthatok a saját helyzetemre.
Én egy ideje ez utóbbit választom, és higgyétek el: MEGÉRI!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról