Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Genetikai Mintáink Csodája

A képen az anyai nagymamám található még fiatalabb korában.

 

Sok minden kavarog bennem mostanában. A legutóbbi önmunkám több dolgot is felkavart és a felszínre hozott, melyek igencsak “megmozgatnak”.

Nem tagadom, az elmúlt hetekben hullámzó volt a hangulatom: hol nagyon optimistán és lelkesen vetettem bele magam a napi teendőkbe, hol úgy éreztem, atomjaira hull szét bennem valami.

Valami nagyon fontos, ami egészen eddig itt volt bennem, munkálkodott, történeteket hozott létre az életemben, de most befejezte küldetését, és elhagyni készül.

Olyan ENERGETIKAI MINTÁKRÓL beszélek, melyek évtizedek, évszázadok – talán évezredek – óta élete(i)m részét képezik.

Most azonban elérkezett az idő, hogy átalakuljanak, megszűnjenek, eltávozzanak, helyet adva ezzel valami újnak. Olyan programoknak, mintáknak, amiket ebben az életemben még nem tapasztaltam meg.

Készen állok?

Azt hiszem igen. Persze sokszor elbizonytalanodom, vajon jól érzem-e, hogy itt az ideje a gyökeres változtatásnak, és ez meg is teremtődik az életemben különböző kellemetlenségek, esetleg testi tünet formájában.

Ezért is szeretem nagyon a GENETIKAI HITMUNKÁT, mert látványos és gyors eredményt hoz. Olyan felismeréseket, melyekről addig nem is hittem, hogy létezhetnek, működhetek bennem.

Ahogy haladok egyre beljebb vagy előrébb – kinek melyik a kifejezőbb -, úgy érzem magam egyre közelebb az őseimhez, akik felé hatalmas

TISZTELETET és SZERETETET érzek.

Büszke vagyok arra, hogy hozzájuk kapcsolódom, hogy sokszor érzem a közvetlen közelségüket (energetikailag), ami ERŐT, BÁTORSÁGOT, KITARTÁST ad akkor is, amikor elhagyatottnak, erőtlennek érzem magam.

Csodálatos változásban vagyok, ami néha ijesztő, főként a gyorsasága és a hatékonysága miatt, de ilyenkor hozzájuk fordulok és kérem őket, hogy segítsenek át a nehézségeken, és sosem csalódom bennük, mert ilyenkor jobban érzékelem őket, mint egyébként bármikor!

Mély alázattal vagyok feléjük

Mély alázattal vagyok feléjük azért a TUDÁSÉRT és azokért a KÉPESSÉGEKÉRT, melyeket átörökítettek nekem, hogy könnyebben boldoguljak a saját életemben, mint egykor ők.

Szerintem ez az egyik LEGÖNZETLENEBB dolog, amit egy ember megtehet a leszármazottaival, hogy gondol rájuk, és gondoskodik róluk a legjobb hite és tudása szerint, még ha legtöbbször nem tudatosan teszi is.

Istenem, milyen csodálatos és összetett is az emberi lét, hát hogyan is hiheti bárki, hogy nem a TÖKÉLETES EGYSÉG részei vagyunk?

KÖSZÖNÖM minden felmenőmnek, amit átadtak nekem a DNS-en keresztül, és azt, hogy még most a fizikai valóságomban is segítenek nekem, ha elakadok, ha lelki vagy testi fájdalmam van, mert TUDOM, hogy velem vannak, és támogatnak a FOLYAMATBAN!

TUDD te is, hogy NEM VAGY EGYEDÜL, ha gyakran úgy is érzed!

A NAGY EGÉSZ része vagy te és az őseid is, így FOLYAMATOSAN KAPCSOLÓDSZ velük.
Hangolódj rájuk, érezd a jelenlétüket, ha el vagy keseredve, és ők átlendítenek a nehézségeken. MINDIG.

 

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról