Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

FűlzúgásOM üzenete

Halld meg a belső hangod, belső önmagad. Válj le mások gondolatairól, elvárásaitól. Légy önmagad.
Gyógyítsd magadat türelmesen, hittel tudatossággal. Minden tudás benned van. Szerencsés vagy, szerethető vagy. Mondhatsz nemet félelem nélkül, képes vagy rá.
Engedd megnyilvánulni őseidtől hozott képességeidet. Tisztítsd le magadat, az otthonod. Tiszta teret teremts magadnak. Higgy az erődben és merd használni.
Ne félj attól, hogy mit mondanak mások. Ne zavarjon a belső hangod, hiszen egy magasabb intelligencia térből jön. Mutatja azt a rezgést, ami felé tartasz.
A betegség illúzió. Figyelem, figyelmesség a célja. Fókuszálj befelé, figyeld a fizikai tested. Engedd, hogy követhessen téged oda, arra, amerre tartasz!
Csodálatos dolgok következnek az életedben, ne engedd, hogy ezek a testi tünetek eltántorítsanak célodtól. Fontos vagy, okos vagy, értékes vagy, mindent megkapsz az Univerzumtól. Segítenek neked, én is, ahogyan más síkok energiái is. Ezek mind benned vannak, én is, ezt mutatom neked már egy ideje!
Becsüld, szeresd a tested, ezzel az energiával gyógyítsd magadat, s akkor elszáll a betegség illúziója.
Képes vagy ezek nélkül a tünetek nélkül is kommunikálni a testeddel, ezt már régóta tudod. Most, ebben az időszakban csak magadra figyelj. Ez a „pozitív önző” állapot, mellyel segíthetsz szeretteidnek is.
Minden, mindenki érted van. Neked most csak egy feladatod van. Befogadni, elfogadni mindazt, amit ad neked az Univerzum.
Új dolgok, pozitív változások folyamatában vagy, ezt lásd meg! Ettől a szemed is élesebb lesz. Tudod, hogy minden rendben van, úgy történik, ahogyan szükséges. Meggyógyulsz, és én is elhallgatok, hidd el!
HIGGY, TUDJ, LÁSS, HALLJ, TEREMTS!
Ezek most a legfontosabb instrukciók. Ami nem tesz boldoggá, engedd el. Ami jól esik, azt tedd. Bármire képes vagy, ha összehangoltan, szeretettel dolgozol, együttműködsz a testeddel. Ehhez pedig a szeretet az út. Szeretni önmagad, minden sejtedet. Test-szellem-lélek egyensúlyának megteremtése, ami fontos.
Hogyan? Engedd el ami már nem szolgál.
Hagyni érvényesülni a flowt az életedben. Áramolni, jelen lenni, nem aggódni a jövő miatt. Minden készen van. Sikerre vagy ítélve. Az idő egy törvény, működj együtt vele. Kérd, hogy mutassa meg a jövőt. Meg fogja mutatni. Nagyon szép, sikeres élet, amit választottál, nagy tanulásokkal. Mindenki felelős az életéért, te is, de más is. A magad élete, annak áramoltatása most a feladatod. Magokat ültetsz, és egész életeden át boldog leszel a teremtése által! A gondolataid, céljaid, vágyaid a magok. Ültesd el őket most! Én itt vagyok és segítelek. Ezt kérted.
A REZGÉS TÖRVÉNYE vagyok.
Így tudok kommunikálni veled. Itt vagyok, segítelek, jelen vagyok benned. Köszönöm. Szeretlek. A többit tudod, ahogyan eddig is. Az intuitív képességeid csodálatosak, bátran merd használni! Írd össze a magokat és ültesd el. Hidd el, gyorsabban kikelnek, mint gondolnád!
TEDD, HIDD, TUDD!
Nem számít mások véleménye, csak az, TE MIT ÉRZEL!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról