Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Emberi kapcsolatok

Emberi kapcsolatok

Az utóbbi időben nagy változást tapasztalok ezen a téren az életemben.
Észrevetted már, hogy bizonyos élet szakaszokban megváltoznak az emberi kapcsolataid? Egyesek átalakulnak, mások megszűnnek vagy épp újak jönnek létre. Több oka is lehet ennek: környezet változás, egy új élethelyzet, vagy épp egy új kapcsolat hozhat újabbakat, alakíthat át korábbiakat.
Bárhogy is van, ezek mind a belső átalakulásunk kivetülései. Amikor önmagadban valami átalakul, átlényegül, egy új minőség jelenik meg a valóságodban. Ezt tükrözik vissza a kapcsolataink.
Korábban volt bennem egy olyan félelem, hogy ha ThetaHealer-ként fejlődöm az önismeretemben, elveszíthetem a barátaimat, ismerőseimet.
Amikor megtaláltam az alaphiedelmet, ami ezt a félelmet generálta bennem, és lecseréltem támogató programokra, érzésekre, akkor kaptam egy megértést arról, hogy ez rendben van, hiszen nyertes-nyertes helyzetben is lehetséges mindezt megélni, a hiány és a veszteség érzése nélkül.
S, hogy mit is nyertem pusztán ennek az egy gyökér-problémának a megszüntetésével?
Rengeteg új barátságot, új emberi kapcsolatot, a korábbiak könnyedén való elengedését -ha ez szükséges volt-, és megértést arról, hogy azáltal, hogy ezt a folyamatot könnyedén, felszabadultan, a megértés erényével teszem, a saját belső folyamataimat engedem áramolni, megtörténni.
Ez pedig azért nagy siker számomra, mert annyi évtized után képes vagyok kontroll nélkül működtetni az emberi kapcsolataimat!
Na, persze néha még visszaköszön egyszer-egyszer, de már egyre kevésbé, és ez csodálatos érzés!
Szóval érdemes dolgozni ezen a témán önmagadon, mert hatalmas nyereség az eredmény, ami azonnal meg is mutatja magát a mindennapjaidban! Sok sikert kívánok neked is ebben!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról