Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Elengedni a múltat…

Elengedni a múltat…

Úgy hiszem, mindannyiunk életében vannak olyan helyzetek, élmények, melyeket legszívesebben elfelejtenénk, vagy azt gondoljuk: bárcsak meg sem történt volna!
Ez a téma azonban sokkal mélyebbre mutat, mint azt gondolnánk, de nem elsősorban a múlt ténye miatt…
Bármilyen -általunk negatívan megélt- esemény, ami korábban, általában gyerekkorban történt velünk, sok tanítást, tapasztalást hoz nekünk. Akkor, ott megtanulunk rengeteg dolgot, érzéseket, melyek alaphiedelemként elraktározódnak a a tudatalattinkban.

A kialakult alaphiedelmeket működtetni kezdjük, melynek következtében időről-időre újabb és újabb csalódások, kudarcok, traumák elszenvedői leszünk. Egészen addig, amíg el nem kezdünk mélyebben „beleásni” önnön működéseinkbe.
Amikor eljön hozzám egy Theta Healing kezelést kérő kliens és megosztja velem a problémáját vagy a kialakult betegségét, egy dolog mindig közös bennük: képtelenek elengedni a múltat!
Hogy hogyan mutatkozik ez meg?

Hát pl. neheztelés formájában, ami egy nagyon mély és nehéz teherként képes akár évtizedeken keresztül is nyomasztani bennünket!
Természetesen van több ilyen érzés is, mint pl. harag, gyűlölet, írigység…

Ezek is képesek blokkolni életünk azon területeit, ahol már mennénk, haladnánk tovább, de számunkra rejtélyes módon újra meg újra elakadunk.
Ezek a blokkok az „élő” bizonyítékai annak, hogy a múlt feldolgozása és elengedése még várat magára.

Viszont, ha készen állunk a változásra, már a megoldáson van a fókusz, ami azért fantasztikus előrelépés, mert, mint tudjuk: ahol a fókusz, ott az energia!
S, hogy mi az, ami még ennél is csodálatosabb?

Hogy a ThétaHealing® technikával mindezt elképesztően gyorsan és hatékonyan lehet elérni!

Segítségével könnyedén, kényelmesen és biztonságos körülmények között vagyunk képesek tiszta rálátást kapni öntudatlan működéseinkre, és képesek vagyunk minden olyan hiedelmet, meggyőződést, hitrendszert elengedni, ami itt és most, a JELENBEN már nem szolgál bennünket.

Új valóságot teretmtünk magunknak, egy olyat, melyben tovább tudunk lépni azáltal, hogy feldolgozzuk és ELENGEDJÜK A MÚLTAT!
Nem kitöröljük, elengedjük! Az esemény megmarad, nem felejtjük el, csupán szabad akaratunkból energetikailag megtisztítjuk azt!
A változás pedig azonnali, ami meg is mutatja magát az életünkben! S, hogy mi az, ami mindezt megkoronázza?

Hogy MEGENGEDJÜK magunknak a VÁLTOZÁST!

Mindehhez kívánok Neked sok sikert, kitartást és céltudatosságot, a Lehető Legjobb Úton-módon!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról