Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Business Mentor Program

Örömmel mutatom be neked a Business Mentor Programot, mely egy egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen a program személyre szabott, azaz teljes mértékben a te igényeihez igazodik!

Öt évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a szakmai tapasztalataim alapján kidolgozok egy olyan programot, ahol egyéni ütemezéssel, az általam alkalmazott önismereti módszerrel  tudsz velem dolgozni. A mára már több mint 6000 db több egyéni konzultációból ugyanis azt a következtetést vontam le, hogy egyre nagyobb az igény egy komolyabban kidolgozott önismereti programra, ha a hivatásodban egy nagyobb szintet szeretnél lépni. 

Mivel évente több hazai és nemzetközi képzésen veszek részt, az ott tanultakat, valamint a szakmai tapasztalataimat innovatív módon beépítem a programba, így mindig a legfrissebb kutatásaim és tudásom alapján dolgozom!

A program időtartama: 6 hét

Önmagadba fektetett összeg: 699.000,- HUF

Mikor válaszd a Business Mentor Programot?

 • Érzed, hogy itt az ideje a vállalkozásod/hivatásod újításának,  átalakulásnak.
 • Szintet akarsz ugrani a vállalkozásodban, és szeretnél aktívan változtatni ennek érdekében.
 • Szeretnél láthatóvá válni és megmutatni, mire vagy képes.
 • Ki akarod alakítani az énhatáraidat, és megtanulni NEM-et mondani, ha a saját érdekeid megkívánják az üzleti életben és a magánéletedben egyaránt.
 • Nem sajnálod magadtól az időt, pénzt és az energiát, hogy megvalósítsd mindazt, amire vágysz.

6 hetes hibrid mentor program

Ez egy intenzív önismereti program, mely az alábbi lépéseket tartalmazza:

 • Online konzultáció.

  Ez az első lépés, ahol részletesen elmondhatod nekem, milyen helyzetben vagy jelenleg, és hová szeretnél eljutni, mi a konkrét célod. Azt is megnézzük, hogy az általam alkalmazott önismereti módszerek közül melyek szimpatikusak számodra, hogyan tudják a legideálisabban szolgálni a célodat.

 • Személyre szabott, teljesen a te igényeidnek megfelelő program kidolgozása. 

  A konzultációnk után 3 munkanapon belül felépítem, és elküldöm neked, milyen tematika mentén érdemes haladnod az elkövetkezendő 6 hétben. Ez rendkívül fontos eleme a programnak, hiszen ez a közös munkánk irányjelzője!

 • Az általad elfogadott tematika alapján elkezdődik a közös munkánk, ami összesen 7 alkalmat foglal magába.

  A saját ritmusod szerint haladunk, figyelembe véve az időbeosztásodat, valamint az életedben zajló változásaid mértékét. 

 • HIBRID program.

  Mivel HIBRID programról van szó – azaz egyszerre dolgozunk a vállalkozásod/hivatásod gyakorlati, üzleti részén, illetve az önismereted fejlesztésén -, lesznek az ülések között gyakorlati feladataid is, amit előre megbeszélt határidővel küldesz majd el, így ez esetben is jól jön az utánkövetés. Az általad elkészített tartalmakat minden esetben elemzem, kiértékelem, majd elküldöm neked, hogy hatékonyak legyünk a 6 hét során. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással, PayPal vagy Western Union igénybevételével, attól függően, hogy a világban hol élsz, és milyen lehetőségeid vannak. A fizetés minden esetben egy összegben, az első konzultáció időpontjának kitűzését megelőzően történik.

Milyen eszközöket, módszereket használhatok a Program keretein belül?

Milyen formában vehetem igénybe a Business Mentor Programot?

A Program online zajlik.

Jelentkezem

Jelentkezni szeretnél a Business Mentor Programra?

A jobb oldalon található űrlap kitöltésével megteheted, én pedig 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!