Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Betegség kontra „Éntudat” 2. rész

Amikor elkezdődik bennem a gyógyulás folyamata, akkor azt mindig megérzem. Nem csupán úgy, hogy csökken a fájdalom, hanem olyan érzések lesznek úrrá rajtam, mint a MAGABIZTOSSÁG, ÖRÖM, MEGKÖNNYEBBÜLÉS, BÁTORSÁG, és a VÉGTELEN SZERETET.
Ezek váltakozva, vagy akár egyszerre is megjelennek, és egymást erősítve áradnak szét a testemben.

Fantasztikus mindezt átélni, hiszen a folyamat önmagában hordozza azt a változást, ami éppen végbemegy a testemben-lelkemben egyaránt.

Ilyenkor érkeznek meg a felismerések, megértések, amelyek segítenek egy-egy élethelyzetből való továbblépésben.
Amikor megbetegszem, legyen az bármilyen típusú betegség, a tünet az, ami legelőször szembesít azzal, hogy valami nincs rendben.
Ez nem mindig párosul fájdalommal, de az érzés akkor is bekapcsol.

LEHANGOLTSÁG, KÉTSÉGBEESÉS, IJEDTSÉG, ezek mind előjöhetnek ilyenkor. Ha van fájdalom, akkor ezek az érzések természetesen felerősödhetnek, de a fontos mégis az, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem maga a tünet.
Ha elég tudatos vagyok, akkor belemegyek az érzésbe, ezáltal nem csupán a “szenvedő alany” szerepében vagyok, hanem a külső szemlélő is egyben.

Bevallom nektek, ez nem mindig könnyű, hiszen, ha bekapcsol egy korábbi minta, azt tudatosan nem lehet felülírni, csupán enyhíteni lehet magamban a reakciót.
Viszont ha ez sikerül, sokkal gyorsabban rálelhetek a betegség gyökerére, hiszen nem esek bele a betegségtudat csapdájába, a „SZEGÉNY ÉN” vagy „ÁLDOZAT VAGYOK” szerepkörébe, vagy a SAJÁT DRÁMÁMBA.
Fel tudom fedezni azokat a mintámiat, ahol elhittem, vagy valamelyik ősöm megtapasztalta, hogy a betegség által milyen erényeket fejleszthetek magamban, hogy milyen nyereségem van abból, ha beteg vagyok.

Amit az évek során saját magamban megtaláltam (a teljesség igénye nélkül) : FIGYELMESSÉG, SZERETET, ELFOGADÁS, TÜRELEM, GYENGÉDSÉG, FELELŐSSÉG TERHÉNEK ELKERÜLÉSE, PIHENÉS, ÖRÖM, KEDVESSÉG, NYUGALOM, BÉKE, ÖNISMERET, SZABADSÁG.

Érdemes tehát megvizsgálni magadban, amikor megbetegszel, hogy milyen érzések jönnek elő a tünetek hatására. Ezután törökedj arra, hogy elkerüld a fent említett szerepköröket, illetve a drámát, amibe nagyon könnyen bele lehet ragadni. Légy te a MEGFIGYELŐ és az “ELSZENVEDŐ” is egyben!

Tárd fel, honnan érkezik az érzés, ami párosul a betegséghez, azaz mi a minta, a betegség gyökere, majd azonosítsd be pédául Theta healing kezelés során, hogy milyen erények kapcsolódnak hozzá, mi a nyereséged ebből, s aztán cseréld le a megtalált gyökérokot egy támogató, pozitív mintára.
Ez egy csodalátos felfedezés, és kaland, mely során mélyebben ismerheted meg önmagad. Mindazon képességeknek a birtokában vagy, melyek segítségével elérheted mindazt, amire vágysz.

Ilyen az ÖNGYÓGYÍTÁS képessége is, melyet használnod születés adta jogod! Mindannyian képesek vagyunk meggyógyítani magunkat. Az önismeretünk folyamata is ebben segít nekünk. A HIT erénye az, amelyet ha erősítesz magadban, hamar megtapasztalhatod a gyógyulást. Csodálatos érzés megtapasztalni, amikor a gyógyulás végbemegy bennem, és a testem felszabadul! Ebben segítek a klienseimnek is a munkám által, ami egyben a hivatásom is.

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról