Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Basic Mentor Program

Ez a program 5 alkalmas csomagokat kínál.

Akkor érdemes igénybe venned, ha olyan témád van, amihez nem szükséges hosszabb terápia, vagy már úgy érzed, nem sok hiányzik ahhoz, hogy elérd a kívánt célodat. Ha például szeretnél a segítői hivatásodban változtatni, újítani, vagy te magad mész keresztül egy átalakulási folyamaton, akkor a Basic Mentor Program tökéletes választás számodra! Zoom-on keresztül dolgozunk az általad hozott témán, az előre megbeszélt ütemben, kivételt képez ez alól az ÉN-KÉP Fotóterápia©️, ahol az első és utolsó alkalommal személyesen találkozunk.

Hogyan épül fel a közös munkánk?

– A program keretein belül 7-10 napos időközönként online dolgozunk, ahol segítek neked a megújulás, váltás folyamatában, ami meghozza a valódi VÁLTOZÁST!

– Megtanítom neked, amiről az Autonőmia c. könyvemben is írok, azaz, hogy tudd értékelni a folyamatot, hiszen az eredmény eléréséig az is lehet örömteli számodra!

– Megmutatom, hogy miért fontos egy cél elérése érdekében megtalálni a fókuszt a számodra igazán lényeges dolgokra, és azt, hogy az intenzív szakaszban hogyan tudsz minden mást kizárni a hatékonyság érdekében!

A folyamat során hamar kiderül, ha van esetleg bármilyen mélyebb elakadás vagy félelem benned, esetleg olyan hozott mintád, amit ki tudunk dolgozni, a megújulás jegyében.

Személyre szabott, intenzív, hatékony munka! Ezt tudom neked ígérni, ha úgy döntesz, velem dolgozol!

Önmagadba fektetett összeg: 299.000,- Ft

Milyen eszközöket, módszereket használhatsz a Program keretein belül?

Ahogyan azt a fentiekben már említettem, a Basic Mentor Programon belül igényelhető az ÉN-KÉP Fotóterápia©️, ami szintén 5 alkalmat foglal magába. 

ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápia

22 éve vagyok fotográfus, de komolyabban két éve foglalkozom fotózással, addig csupán hobbi szinten, kikapcsolódásként fényképeztem.
2021. januárjában jött először az ötlet, hogy legyen része a hivatásomnak, majd az ötletet ihlet követte, így 2021. szeptemberében megszületett a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz, ahol már a saját fotóim találhatók a kártyalapokon.

Amikor tavaly ősszel elindult az országos roadshow, rádöbbentem, hogy a Szemléletváltó pusztán egy állomás a fotózás-önismeret egyvelegét tekintve, és 2022. tavaszán realizálódott bennem, hogy ez csupán a kezdet!
A fotózás olyan kell teret kezdett el betölteni az életemben, ami tovább növelte bennem a vágyat arra, hogy létrehozzák valami újat. Így született meg a fejemben és a szívemben egyaránt az ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápia ötlete. Már akkor tudtam, hogy ez része annak a belső átalakulási folyamatnak, ami már lassan egy éve zajlik bennem. Annak, hogyan tudom az alkotói, művészi énemet és kreativitásomat fotográfusként beintegrálni a munkámba. Így vált a hivatásom szerves részévé a fotózás, és örömmel mutatom be neked hogyan működik ez az új, saját szellemi termék, ami egyben egy új eszközt jelent önmagad megismeréséhez.

Hogyan zajlik a közös munka?

Képzeld el, hogy leülünk beszélgetni, és te elkezdesz mesélni az életedről. Elmondod, hogy mik azok az élményeid, amelyekre szívesen emlékszel, és mi az, amit a legszívesebben elfelejtenél. Majd felteszek neked néhány kérdést és a jelened felé vesszük az irányt.

– Mi foglalkoztat mostanában?
– Milyen félelmeid vannak, és mitől tartasz a leginkább?
– Mi az, amit a leghamarabb, és első ként meg akarsz változtatni?

A beszélgetés közben rád hangolódom, összekapcsolódom veled, és megfigyelem, hogyan beszélsz az életedről, a benned lévő örömökről és a nehézségeidről, félelmeidről, kihívásaidról, a fájdalmaidról. Miközben hallgatlak és figyellek, elkezdek képeket készíteni rólad, amit aztán részletesen, kérdések segítségével közösen kielemzünk.
Mindeközben kirajzolódik benned az az irány, ami felé haladni szeretnél, így pontosabb képet – a szó szoros és átvitt értelmében is – kapsz magadról, arról, hogy mit szeretnél valójában.

Amint ez megszületett benned, sokkal hatékonyabban és lendületesebben, határozottabban tudod elkezdeni megteremteni azt a valóságot, ami az igazi  célod  eléréséhez vezet.

Az önismeret fejlesztést ötvözve a fotózással olyan képeket készítek rólad, melyek segítséget nyújtanak neked az aktuális helyzeted megoldásában.

Izgalmas, intenzív, komplex, egyéni önismeret fejlesztő eszköz!

A fotóterápia 5 alkalmat foglal magába:

1. Mentorálás-Beszélgetés, fotózás, kiértékelés. -90 perc

2.-4. Mentorálás (önmunka az általad választott módon, pl. ThetaHealing®, Access Consciousness®, Szemléletváltó Kártya). – 3 x 60 perc

5. Összegzés, fotózás, kiértékelés. – 90 perc

Önmagadba fektetett összeg: 

– fotók megtartása nélkül: 299.000,- Ft

– fotók megtartásával: 339.000,- Ft

(Ez esetben a rólad készült képeket elküldöm neked elektronikusan, így megőrizheted őket).

Választható önismereti módszerek:

A választott technikákat szabadon választhatod ki,- és variálhatod, ám minden alkalom csupán egyféle típus lehet. Ezt minden esetben közösen egyeztetjük, hiszen mindegyik önismereti eszköz más szakmai felkészülést igényel.

Ha tehát szeretnél valami újat kipróbálni, és nyitott vagy az ÉN-KÉP Önismereti Fotóterápiát alkalmazni a problémád megoldására, jelentkezz bátran!

Jelentkezem

Jelentkezni szeretnél a Basic Mentor Programra

A jobb oldalon található űrlap kitöltésével megteheted, én pedig 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!