Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

Az első lépés…

Hát ennek is eljött az ideje…

Megérett bennem a döntés, hogy nyitok a világ felé. Felétek! Valójában önmagam felé is…Egy belső utazásra invitállak Titeket, melyet napról napra teszek meg, és érzem, hogy egy csodálatos, kalandos úton fogunk járni! Önmagamról fogok mesélni nektek, saját élményeimről, tapasztalásaimról, mindig más és más vonatkozásban. Épp, ami arktuálisan megfogalmazódik bennem. Tisztán, őszintén, kendőzetlenül. Hitelesen.

Tudjátok, régóta éreztem azt, hogy egyik legfontosabb feladatom nyitni kifelé, felvállalva önmagam úgy, ahogyan, és amilyen vagyok. Na, de ez nem volt ám olyan könnyű…

Ahogy azonban egyre mélyebbre mentem az önismereti folyamataimban, egyre oldódtak bennem az ezzel kapcsolatos blokkok, félelmek, most pedig, hogy ThetaHealing® tanárként hivatásommá vált a tudást átadni az embereknek, valamint segíteni nekik a gyógyulásban, már nem kérdés, hogy megnyílok az emberek felé!

Sok témát fognak érinteni az írásaim. Ezáltal mindig lesznek olyan gondolatok, mondatok, vagy akár csak egy szó, mely aktuális lehet valamelyikőtök életében. Ahogyan szokták mondani: „betalál”. Valahol ez is a célom, hogy azáltal, hogy saját gondolataimat megosztom veletek, segíteni is tudok általa egy-egy felismerés formájában.

Ebben pedig az a csodálatos, hogy minél mélyebb területeket érintek majd, annál inkább fogjátok ti is érezni a belső „megmozdulásokat”.

Szóval, ha van kedvetek velem tartani, örömmel fogadom! Én itt leszek, és minden nap írok nektek, utat nyitva ezáltal egymáshoz! Legyen szép estétek, holnap találkozunk!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról