Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

AUTOMIA

Nagy örömmel mutatom be neked az Autonőmia c. könyvemet, melyben arról írok, miért annyira lényeges számodra nőként megélni azt a fajta szabadságot, amire a szüleid, nagyszüleid talán még nem voltak képesek! Írok neked a saját történetemen keresztül arról, hogy milyen örökölt mintákat fedeztem fel az önismereti utamon, melyek évtizedeken át akadályoztak abban, hogy önálló, független nővé válhassak. Végül pedig rávilágítok neked arra, hogy miért olyan fontos a párkapcsolataidban is autonóm nőként kapcsolódnod a társadhoz.

Previous slide
Next slide

Olvasói vélemények

Amikor sok évvel ezelőtt megismertem Henit, az első pár perc benyomása alapján biztosan nem mondtam volna róla, hogy Autonómia címen könyvet ír. Még a mai világban is, ha egy nő önálló, erős, vagy hangoztatja a véleményét, az az emberek fejében nem járhat együtt finomsággal is. Ahogy Heni lényéből, úgy az AutoNőmiából is árad a lágyság bizonyítva azt, hogy lehetünk egyszerre önállóak és nőiesek, vagy, hogy a női erő nem egyenlő egy arrogáns női viselkedéssel.

Köszönöm az élményt!

Epres Panni

Divatmodell

Alapvető és fontos tudásanyagot átadó könyv, melyet nagy szeretettel ajánlok minden Nőnek, aki az önbecsülés, önértékelés és önbizalom útján kíván haladni és ehhez mérten érett, jól működő kapcsolatokat választani, megélni az életében. Heni könnyedén segít nézőpontot váltani elakadásból nyitottságra, hiányból lehetőségekre, mindezt tiszta őszinteséggel és a sérülésekből való gyógyulási folyamat bemutatásával és megértetésével.

Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen igazi, autonóm Nő polcáról sem!

Zentai Anna

Asztrozófous

HOGYAN SZÜLETETT MEG A KÖNYV?

Az elmúlt években rengeteg olyan hölggyel dolgoztam, akiknek a problémáik hátterében az autonómiájuk hiánya állt. Egy idő után elkezdtem kicsit jobban utánanézni ennek a témának, de nem igazán találtam részletes leírást vagy akár könyvet róla. Ezért úgy döntöttem, írok akkor én erről, mert ez minden nő életét érinti. Biztos voltam benne, hogy sokakat érdekel majd a téma, hiszen mindannyiunk számára fontos és alapvető, hogy meg tudjuk teremteni az autonómiánkat a mindennapjainkban.

Az elmúlt 14 év intenzív önismereti utam során számomra is rendkívül fontos volt, hogy kialakítsam és működtessen az autonómiámat az életemben, így a párkapcsolatomban is. Ezek motiváltak tehát abban, hogy megírjam ezt a könyvet. A cím pedig egyszerűen csak megszületett a fejemben, és akkor már nem is volt kérdés számomra, hogy ennek a könyvnek igenis van létjogosultsága!

Média megjelenések

Könyvajánló

Autonőmia. Az egyik legeredetibb, legkreatívabb címválasztás, amivel valaha találkoztam – és a könyv tartalma is kiemelkedő. A szerző, Henriett nagy utat járt be, 11 év tapasztalata és megélése alapján fogalmazta meg saját hangján a témához kapcsolódó gondolatait. Hiteles, és nemcsak azért, mert átélte, hanem azért, mert át is dolgozta a vele történteket. Mert szembenézni önmagával, feltépni a sebeket, meg- és feldolgozni gyerekkori sérüléseit, majd újra felépíteni saját magát.
Érzékeny nő maradt, aki a mai napig el tud bizonytalanodni, kritikus tud lenni önmagával. Végtelenül tisztelem ezt (is) benne. Nagyon fontos témát fogalmaz meg: az autonóm nőiséget – a nőiség autonómiáját. Hiszem, hogy ennek megélése, önmagunk élményekre tanítása a jó élet, a jó párkapcsolat egyéni, személyes megélési alapja. Ez az a fajta női szabadság, ami sosem képvisel szélsőséges nézeteket, de kíváncsi, és érteni akar. Nem ragaszkodik eszmékhez, de meríteni tud azokból.
Mer elmerülni a fájdalmaiban, de azok nem határozzák meg őt. Képes az örömre, mert megtanította rá magát. Nem akar másé lenni, de befogadja a másikat. Sosem a másik felét keresi, mert így egész, ahogy van. Heni erről ír. Ez a könyv nem egy „hogyan legyünk”. Ez egy „hogyan lettem”, és így sokkal érdekesebb. Köszönöm az élményt.
 

Dr. Komora Nóra

Klinikai Szakpszichológus

Magamról

Kiss Henriett vagyok, az AutoNŐmia c. Könyv szerzője, az Őszintén Szólva Podcast, valamint a Szemléletváltó Fotóterápiás Eszköz©️ létrehozója. Mentorként önismeret, valamint személyiség-fejlesztéssel foglalkozom, végzettségeimnek köszönhetően nemzetközi szinten.

Szakmai tudásomat folyamatosan bővítem, ennek érdekében hazai, valamint nemzetközi kurzusokon veszek részt azért, hogy a hivatásom területén a lehető legmagasabb színvonalat biztosítsam számodra a közös munkánk során. Szenvedélyem az emberekkel való párbeszéd, mások rejtett képességeinek felderítése a saját tudásom, valamint az emberi tapasztalataim segítségével.

Küldetésemnek érzem, hogy tudatosan felkészítselek a megújulásra, és támaszt nyújtsak neked a változás folyamatában, legyen szó a párkapcsolatodról, karrieredről/vállalkozásodról, vagy életmódváltási szándékodról.

Célom, hogy megmutassam neked, mennyivel könnyedebben és vidámabban élheted meg a mindennapokat, ha mersz változtatni és időről-időre rendet tenni az emberi kapcsolataidban. Ha például a párkapcsolatodban nincs meg az egyensúly és alárendeltnek érzed magad, de teszel azért, hogy ez megváltozzon, akkor sokkal felszabadultabb leszel, ami pozitívan hat ki a többi kapcsolatodra is.

Ha tehát készen állsz változtatni, keress bátran!