Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

access consciousness®

Nagyon örülök, hogy ellátogattál erre az oldalra, mert nagyon izgalmas dolgokkal készültem neked!

Ha meg kellene jelölnöm a sok modul közül – amit az elmúlt 2 évtizedben elsajátítottam -, hogy melyik hozta a legnagyobb változást az életembe, akkor az egyértelműen az Access Consciousness® lenne!

Az Access ugyanis olyan eszköztárral rendelkezik, ami elképesztő, ráadásul egyszerű és gyakorlatias, ami a hétköznapjaidba is teljesen beépíthető!

„Az Access Consciousness® egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más, és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik, és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?”

Ebben a gondolatsorban – amit megtalálsz az Access Consciousness® főoldalán is – minden benne van, amit érdemes tudnod erről a modulról, hiszen csak elég ráhangolódnod, és máris érezheted, hogy olyan, mint egy zip fájl, amit, ha kibontasz, még több fantasztikus tudást rejt!

 

Gary M. Douglas
Dr. Dain Heer

Az Access Consciousness® megalapítója Gary M. Douglas, aki nem mellesleg nemzetközileg elismert bestseller író, előadó, és üzleti innovátor is. Az Access Consciousness® alapgondolata a következő:

„Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”

Ha naponta reggel vagy este elismétled ezt a mondatot, egy idő után érzékelni fogod, hogy valami elkezd benned megváltozni. Lehet, hogy pl. jobban alszol, nyugodtabb leszel napközben, kevésbé leszel stresszes a mindennapjaidban.

Bárhogy is érzékeld, a változás elindul benned, és kezdi megnyitni azt az energetikai teret, ahol kapcsolódsz önmagaddal, és az egységközösséggel.

Én Montanában hallottam először az Access Consciousness® eszközeiről, amikor épp egy hónapot töltöttem Vianna Stibal oktatási központjában, Bigforkban. A hétvégi utazás alkalmával egy amerikai hölgy kezdett el hallgatni a közösen bérelt autóban egy Access Facilitálásról készült hanganyagot. Mivel mindig is nyitott voltam az új dolgokra, már akkor megütötte a fülemet az úgynevezett tisztító mondat, ami kiütötte a biztosítékot az elmémben, hiszen nem tudtam értelmezni. 

Itt kezdődött minden…

Aztán 2019.-ben berobbant az életembe, és bő egy hónapon belül elvégeztem három képzést, amiből az egyik különösen érdekes volt számomra. Ezt Dr. Dain Heer tartotta, aki az Access társalapítója, és épp Budapestre jött képzést tartani.

Akkor még nem haladtam tovább az eszközök használatával, hiszen Vianna Stibal – ThetaHealing® megalapítója –  modulját alkalmaztam a legmagasabb képesítéssel, Certificate of Science-ként. Akkor ez nagy dolognak számított, összesen 5-en rendelkeztünk ebből az országból ezzel a képesítéssel, így az összes Instruktor képzését tarthattam.

Aztán 2023.-ban valami megváltozott, és éreztem, hogy itt az ideje egy magasabb szintre emelni az üzletemet. Feltettem azt a kérdést, hogy mi az, ami a legnagyobb hozzájárulás lehetne ehhez a folyamathoz?

Így lépett be újra az Access Consciousness® az életembe, ezúttal azonban más volt a helyzet, mert éreztem, hogy sokkal mélyebben szeretnék foglalkozni vele, mint pár évvel ezelőtt! Azóta a közösségem folyamatosan épül, növekszik, és napi szinten használom az eszközöket a magánéletemben és a hivatásomban egyaránt. Ha bővebben szeretnél olvasni az Access Consciousness®-ről, akkor itt megteheted:

Access Consciousness®

Jelentkezem

Szeretnél velem dolgozni, vagy Access Bars® tanfolyamra jönnél hozzám?

Látogass el a hivatalos profilomra, vagy jelentkezz a jobb oldalon található űrlap kitöltésével!