Légy Te is a J O I N _ U S közösség tagja! >>

kisshenriett.com logó

A folyamat beindulása

Amint tehát beindult a folyamat, már nem volt kérdés bennem az irány: meggyógyulni, bármibe kerül is! Itt persze nem elsősorban az anyagikra gondolok, hanem inkább arra, hogy itt már elhittem, hogy önmagam megismerése által leszek képes meggyógyulni.

Ez azért is volt nagyon fontos felismerés a számomra, mert ezáltal váltam képessé arra, hogy ezúttal ne meneküljek ki az adott helyzetből, hanem ismerjem meg az okokat, amik által ide kerültem.

Hozzáteszem, amióta ThetaHealer®- ként dolgozom, ez még inkább meggyőződésem!:))

Elkezdtem tehát napi szintű célokat kitűzni magamnak. Olyanokat, mint pl.: minden kezelést végig csinálok, bármennyire fájdalmas, vagy épp fárasztó is! Vagy: minden este lemegyek az étterembe vacsorázni, még, ha fájdalmas is a derekamnak az ülés, vagy, hogy én leszek az egyetlen, aki egyedül eszik az étteremben.

Egyszerűen erőt kellett vennem magamon, hogy túllendüljek azon az állapoton, amit úgy hívnak: DEPRESSZIÓ.

Megéltem már korábban ezt az állapotot, és eszem ágában nem volt újra belezuhanni! Egyszerűen azt tettem, amit az öszönöm súgott: KILÉPNI A KOMFORT ZÓNÁBÓL!

Szerencsére ez sikreült és pár napon belül meg is mutatkozott: a gyógyfürdőben mindig találkoztam olyan érdekes emberekkel, akikkel nagyon jókat beszélgettünk, így hamar letelt a kötelezö fürdési idő. Az vacsoránál pedig velem mindig nagyon kedvesek voltak a pincérek, és segítőkészek voltak, ami akkor nagyon jól esett! A szívesség számomra mindig fontos jele volt annak, hogy figyelnek rám, fontos vagyok, és szeretnek engem. Ezt a legapróbb kis dolgokban felfedezni, megtalalni nagyon felemelő érzés volt!

Amint tehát nyitottam önmagam felé, úgy kezdett el megnyilni felém a külvilág. Bár a fájdalmaim megmaradtak, már éreztem, hogy kezdenek enyhülni. Így végre egyre többször tudtam a fájdalom helyett önmagamra fókuszálni. A változás pedig visszafordíthatatlanul beindult bennem! Már tudtam, hogy nincs visszaút, és olyan ELŐTTE-UTÁNA érzés lett úrrá rajtam. Többször megtapasztaltam már ezt az életemben, de most először volt bennem tudatos! És ettől volt ez más, mint a többi. A TUDATOS FOLYAMAT TEHÁT BEINDULT!

Legfrissebb blog posztok

Kövess a Facebookon extra tartalmakért

Ne maradj le legújabb YouTube videóimról